Aflevering 4 - De Meern

In deze aflevering
Datum
maart 2022
Opdrachtgever
Veljko & Tessa
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Stalen deuren, Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, Tapijt

We zijn alweer op de helft van dit seizoen! Deze keer komt Marianne langs bij Veljko en Tessa in De Meern. En ja Fietje heeft haar interieurmagie weer losgelaten op dit huis.

De woonkamer

Voor de woonkamer heeft Fietje een gezellige sfeer gecreëerd, met vouwgordijnen. Vouwgordijnen geven je interieur een bepaalde warmte mee. Door te kiezen voor semi transparante stof behoudt je lichtinval thuis maar weer je wel inkijk van buitenaf, zo heb jij licht én privacy.

Naast vouwgordijnen die voor gezelligheid en sfeer zorgen, ligt er ook een vloerkleed in de woonkamer. Niet alleen zorgt dit vloerkleed ervoor dat de woonkamer een gezellige aparte ruimte wordt, maar je krijgt ook nog eens lekkere warme voetjes. Kom eens langs in de winkel en ontdek een ruime collectie vloerkleden.

Bekijk onze vouwgordijnen


De keuken

In de keuken gaat Fietje voor afwisseling! De vouwgordijnen worden daar ingeruild voor sfeervolle overgordijnen, in dezelfde stof en kleur. Zodat er wel een eenheid komt, dit zorgt voor rust in het interieur.

Denk ook eens aan elektrisch bedienbare gordijnen! Gemak dient namelijk de mens, en bij Aanhuis staan wij klaar voor advies over een slimmer huis.

Ontdek onze gordijnen

Interieurmagie van Fietje!

De hal

De stalen deuren maken het interieur helemaal af! Daarbij is er gekozen in de hal voor een gouden stalen deur met rookglas. Hierdoor krijg je enige doorkijk, waardoor de kamer groter lijkt.

Voor het toilet is gekozen voor een massieve stalen deur, in dezelfde kleur als de deur naar de hal. Ook hier gaat Fietje weer voor eenheid en voor een toilet is het wel zo handig dat er geen doorkijk is! De kleur van de deuren sluiten helemaal aan bij de rest van het interieur.

Bekijk onze stalen deuren

Tot slot

Jij bent helemaal enthousiast geworden van deze make-over en wilt dit ook voor jouw huis? Dat kan! Onze interieur adviseurs helpen jou graag met inspiratie en advies op maat. Kom langs in de winkel, of plan je interieur afspraak.

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?