Aflevering 8 - Hank

In deze aflevering
Datum
april 2021
Opdrachtgever
Angela & Dennis
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Slimmer Wonen, Vloeren, Vouwgordijnen

Gemak voor maar liefst 8(!!) ramen; daar zijn deze ‘kerkbewoners’ zeker blij mee! Nieuwsgierig? Gluur dan maar eens hier!

How it started

Een kerkje uit 1903 als woonhuis, alleen nog zonder de inrichting van een droomhuis. Dat is wat Angela & Dennis graag willen, alleen komen ze er niet uit. Hoe richt je namelijk zo’n enorme ruimte in? En hoe doe je dat goed, als je beide een andere smaak hebt? Kan Eva, stylist van vtwonen de voorkeur van Angela, het grove hout met schapenvachtjes, combineren met de hotel chique smaak van Dennis?

Vouwgordijnen

Het kerkje is een grote open ruimte met veel licht. Veel licht door de vele ramen. Je wilt niet altijd een volledige kijkdoos zijn, dus heeft Eva gekozen voor vouwgordijnen van Luxaflex® (kleur 0912). De groene kleur geeft warmte aan de woning en door de stof, die niet geheel verduisterend is, geeft het nog steeds voldoende licht. Deze vouwgordijnen van Luxaflex® hebben een warme en toch chique uitstraling en dat past natuurlijk bij beide stijlen. En voor de luxe hebben we Sean van Slimmer Wonen ingeschakeld.

Bekijk onze vouwgordijnen

Zo is wonen in een kerkje wel helemaal perfect!

Luxaflex® Powerview®

Want Sean heeft ervoor gezorgd dat Angela en Dennis niet alle 8(!!) vouwgordijnen met de hand hoeven te bedienen. Deze vouwgordijnen zijn aangesloten op het elektrische systeem van Luxaflex® PowerView®. Achter het systeem van PowerView® zit het brein van het hele slimme huis: Fibaro. Speciaal voor dit huis heeft Sean een aantal scenario’s gemaakt voor onder andere het ontbijt, voor sfeer in huis en voor het moment dat ze naar bed gaan. Via spraak met het Google Home systeem kunnen zij de scenario’s activeren. Zo hoeven ze alleen maar ‘Hey Google, goedemorgen’ te zeggen en de vouwgordijnen gaan omhoog. Ideaal toch? Daarbij kan je deze vouwgordijnen ook bedienen met je smartphone of de Pebble®, de speciale afstandsbediening van Luxaflex® Powerview®.

Ontdek Luxaflex® Powerview®


Karpet

Zo’n grote ruimte, met een enorme bank (die daar prima past trouwens), hoort wel een gigantisch karpet. Eva heeft gekozen voor een lichtgroen karpet van de vtwonen collectie (Padded Moss). Het tapijt heeft warmte aan de woning en zorgt voor een betere akoestiek. Ook is een vloerkleed perfect voor de verbinding in de kamer. Je krijgt gelijk een eenheid. En heerlijk toch voor je voeten zo’n kleed?

Bekijk onze vloerkleden

Tot slot

Eva is erin geslaagd beide stijlen terug te laten komen. Beetje chique met wat donkere meubels en kunst aan de muur, met daarbij het warme hout met zachte stoffen sfeertje. Het was al een mooi huis en nu is de inrichting ook nog perfect. Een heerlijke plek voor Angela en Dennis.

Stel, je bent van de luxe: dan wil je toch ook deze elektrisch bedienbare vouwgordijnen? Kom dan nu langs bij jouw Aanhuis.nl winkel ontdek daar hoe het werkt!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!