Aflevering 4 - Krommenie

In deze aflevering
Datum
maart 2020
Opdrachtgever
Regina en Yvonne
Ruimte
Keuken, Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën

Weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kreeg gelijk een vakantiegevoel na het zien van deze aflevering. Wát een warmte zit er in het compleet gerestylede huis van Regina & Yvonne uit Krommenie. En daar is Fietje (gelukkig) schuldig aan.

How it started

Dat smaakverschil was wel echt een dingetje bij Regina & Yvonne. Want hoe combineer je een landelijk en romantische stijl met modern en industrieel? Eigenlijk best gemakkelijk volgens Fietje. Met veel warme kleuren (landelijk en romantisch) en toch stoere en strakke elementen om juist dat moderne weer naar voren te laten komen. Zo heeft Fietje gekozen voor robuuste meubels én raamdecoratie met wel een hele stoere moderne twist.


Elektrisch bedienbare raamdecoratie

Raamdecoratie met een stoere twist, dat zijn de bamboe jaloezieën (kleur BL_89_50 Taupe) van Blend. De jaloezieën zijn afgewerkt met een strakke sierkoof met ladderkoord.

En wat maakt deze jaloezieën nu zo gaaf? Nou, ze zijn volledig elektrisch bedienbaar. In de bovenbak van de jaloezie zit een batterij motor en met de handzender kan je de jaloezieën laten tuimelen en-/of optrekken. Allemaal los van elkaar.

Ontdek onze jaloezieën

Niet alleen mooi, maar ook slim! Dat zijn onze elektrisch bedienbare raamdecoratie!

Chidsafety

Naast dat dat superhandig is, want je kan je raamdecoratie bedienen vanaf je bank (of waar je ook staat, zit of ligt), is deze vorm van je raamdecoratie bedienen ook superveilig voor kinderen. Dat noemen we ook wel childsafety. Hierdoor zijn de jaloezieën geschikt en veilig voor huizen met jonge kinderen. Loshangende, soms wat irritante, koorden zijn nu verleden tijd.

Tot slot

Regina & Yvonne hoeven de komende jaren écht niet meer weg uit hun splitlevelwoning in Krommenie. Eindelijk die eenheid, eindelijk warmte en eindelijk zijn hun beide smaken samengevoegd tot een mooi geheel. Met hun grootste wens: kleur in huis.

Kan je advies gebruiken, zoek je inspiratie of zoek je bovenstaande producten? Wil je nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, buitenzonwering of een perfect passende kast op maat? Of begin je liever met een interieuradvies waar je echt verder mee kan?

Kom gezellig langs in onze winkel, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?