Aflevering 2 - Schiebroek

In deze aflevering
Datum
september 2020
Opdrachtgever
Winnie & Arno
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Slimmer Wonen

Nadat je deze aflevering hebt gezien heb je geen zin meer om op te staan en je (rol)gordijnen dicht te doen. Wedden? Kijk maar waarom!

How it started

Hoe kan je je interieur in 12 jaar stil laten staan? Nou, Winnie & Arno uit Schiebroek is het gelukt. Ze kwamen er gewoon niet uit. Gaan ze nu voor het gezellige en rommelige interieur van Winnie of toch voor de basic stijl van Arno? En poeh, zelfs voor de functie van de ruimte gaan ze in discussie. Iets meer ruimte kunnen ze wel gebruiken, maar hoe gaan ze dat indelen? Gelukkig is daar Frans. Frans is de interieurbemiddelaar voor het stel en heeft ervoor gezorgd dat ze nog járen in hun nieuwbouwhuis blijven wonen. Hoe? Nou zo!

Elektrische rolgordijnen

Het leukste is natuurlijk om eerst met ons te beginnen. Want ook in Schiebroek mochten we aan de slag. Dit keer met elektrische rolgordijnen van Luxaflex®Powerview®. Wat er hing was donker en zwaar, dat mocht lichter. Frans heeft gekozen voor zonwerende maar niet verduisterende rolgordijnen in de kleur 7484. Met dit rolgordijn heb je privacy naar de tuinkamer (oh hemel, die tuinkamer is fantastisch) en als je het goed licht wil hebben, dan rol je ze omhoog. De kleur komt overeen met de kleur in de tuinkamer, daar let Frans natuurlijk wel op.

Ontdek onze rolgordijnen

Je raamdecoratie bedienen vanaf de bank!

Powerview® van Luxaflex®

En en en, Aanhuis zal Aanhuis niet zijn om hier een extraatje aan toe te voegen. De rolgordijnen zijn namelijk elektrisch bedienbaar door Powerview® van Luxaflex®. Je kan ze bedienen met je smartphone en instellen in diverse scènes. Stel een tijd in in de ochtend of de avond wanneer je rolgordijnen omhoog of omlaag moeten. Je hoeft er dus eigenlijk niet meer een handeling voor uit te voeren. Ideaal voor Arno die vanaf de bank zijn rolgordijnen kan bedienen. Lekker lui 2.0 ;-)

Ontdek Luxaflex® Powerview®

Tot slot

De basis is basic. Lichte kleuren met hier en daar iets geks. Passend bij beide smaken. Een compleet plaatje geschikt voor Winnie & Arno om samen met hun 2 dochters nog jaren in te wonen. Zeker met die kamertuin. Hoe heerlijk is dat? Wishlist alert!

Wil je nog meer weten over de elektrisch bedienbare rolgordijnen van Luxaflex®? Laat het ons dan weten. Ook als je je hele huis toevallig 'smart' wil inrichten. Hier kunnen we je namelijk vrijblijvend in onze winkel advies over geven.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!