Aflevering 3 - Mijdrecht

In deze aflevering
Datum
maart 2020
Opdrachtgever
Baukje en Cornee
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vloeren, PVC vloeren, Gordijnen

Kijk, dat is nou Eva. Die maakt van het onpersoonlijke huis van Baukje en Cornee een echt gezinshuis. Een sfeervol eengezinshuis welteverstaan, met de twee totaal verschillende smaken samengevoegd. Want hoe krijg je een landelijk / romantische stijl gecombineerd met de voorkeur van Cornee: donker? Daar is Eva handig in, zoals te zien in deze aflevering van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ in Mijdrecht. En heb je die veranda gezien? Droom van iedereen toch?

PVC vloer

Weinig wit en gewoon kleur is wat we zien in het heerlijke huis van Baukje en Cornee. Met wederom een prachtige vloer als basis: de smaakvolle pvc vloer van Moduleo, kleur Brio Oak (22247). De vloer heeft een houtlook en is bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer, alleen heeft het natuurlijk de voordelen van pvc. Zo is de vloer gemakkelijk schoon te maken, sterk, waterbestendig én stil. De LayRed pvc vloer van Moduleo heeft al een ondervloer aan de onderkant van de pvc stroken, wat de vloer geluidsabsorberend maakt en zelfs te leggen valt op een onregelmatige vloer. De lichte pvc vloer is een mega verandering in vergelijking met de oude wat oranje ogende laminaatvloer. Eva heeft de vloer in de breedte laten leggen om de breedte van de woning te benadrukken. Dat wat ze ook met de rest van de inrichting heeft gedaan: werken in de breedte. Gaaf hè, hij staat op mijn wish list!

Bekijk onze Moduleo PVC vloeren

Raamdecoratie

Een woning is niet af met goede raambekleding. Zo heeft Eva in de keuken gekozen voor houten antracietkleurige jaloezieën van onze Aanhuis collectie. Deze passen perfect bij de kozijnen, die ook wat meer pit hebben gekregen door ze donker te maken. Nu is de hele keuken gelijk een stuk chiquer & stoerder.

Ontdek onze jaloezieën

Een heerlijk gezinshuis met romantische elementen én pit!

Gordijnen

Daarbij moet je ook niet vergeten om de achtergevel te voorzien van warmte. Daar heeft Eva voiles opgehangen van de Catch collectie van Holland Haag kleur Sea (219166). Het maakt de woonkamer knus, maar je kan nog wel de tuinkamer goed zien. Want die kan en mag je niet negeren. En de kleur van de gordijnen past weer perfect bij de kast in de kamer. Zo heb je gelijk één geheel in de kamer.

Bekijk onze gordijnen

Tot slot

Een rustige make-over met een mooie basis inrichting. Precies zoals Eva het kan!

Kan je advies gebruiken, zoek je inspiratie of zoek je bovenstaande producten? Wil je nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, buitenzonwering of een perfect passende kast op maat? Of begin je liever met een interieuradvies waar je echt verder mee kan?

Kom gezellig langs in onze winkel, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!