Aflevering 10 - Utrecht

In deze aflevering
Datum
november 2020
Opdrachtgever
Karin & Perry
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Slimmer Wonen, Horizontale jaloezieën

Je huis slimmer maken begint bij een mooie basis, zoals je raamdecoratie. Meer van weten? We hebben het, naast vele inspiratieplaatjes van de aflevering, voor je op een rij gezet!

How it started

Als je je droomhuis hebt gekocht, wil je daar toch ook echt een droomplek van maken. Het is Miriam & Perry nog niet gelukt. Het is kil, ongezellig en onhandig met die paal midden in de kamer. En dat terwijl ze als muzikaal gezin allerlei instrumenten in huis hebben (daar kan je het toch supergezellig mee maken denk je nu). Nou, dat dacht stylist Liza van vtwonen ook. Vandaar dat ze er een warm geheel van heeft gemaakt, met een spannende nieuwe indeling.

De warmere kleuren waar Karin naar op zoek was zie je in ieder geval terug. De meubels, de muren, accessoires en de keuken. Het design voor Perry is er natuurlijk ook. Want heb je die kast gezien? Fantastische oplossing toch? Zelfs van de grote balzaal is niets meer over met de komst van een grote eettafel. Natuurlijk zien we ook alle instrumenten weer terug in het interieur, op een zeer smaakvolle manier.

Raamdecoratie

Raamdecoratie of raambekleding is onwijs belangrijk in je woning. Niet alleen kan je de lichtinval zelf bepalen, het geeft ook warmte in de winter en extra koelte in de zomer. Vergeet daarbij ook niet dat je zorgt voor een bak vol privacy. Voor het huis van Karin & Perry heeft Liza gekozen voor de houten jaloezieën van Luxaflex® in dezelfde kleur als de muur en het plafond. Zo maak je van de grote raampartij een rustig geheel. Maar er is meer….

Als je zelf raamdecoratie hebt van een aantal jaren geleden, dan voel je deze struggle met mij mee. Het gekloot met de touwtjes. Het zit in de knoop, je loopt eraan te trekken om het te openen en het staat gewoon niet zo netjes en opgeruimd. Redding is nabij. Bij Karin & Perry hebben we namelijk Slimmer Wonen ingehuurd om hun huis slim in te richten. Slim, dus op afstand bedienbaar, met een schakelaar, je stem, een afstandsbediening of met je smartphone. Alles met het veelzijdige systeem van Fibaro. Voor de raamdecoratie en lampen.

Ontdek Luxaflex® raamdecoratie


Warm en kleurrijk in het huis van Karin en Perry

Luxaflex® Powerview®

Met Luxaflex® Powerview® kan jij je raamdecoratie volledig elektrisch bedienen. Dat kan vanaf de bank, voor als de zon in je tv schijnt. Pak je afstandsbediening of je telefoon erbij en sluit de boel. Het kan ook in scènes of scenario’s. Dat op het moment als jij uit bed komt, laten we zeggen 07:00 uur, je raamdecoratie opengaat. Maar ook speelt hij in op het weer. In de winter blijft de raamdecoratie gesloten om de warmte binnen te houden als je niet thuis bent. En kan je met Google Home communiceren en haar/hem vragen om je raamdecoratie te sluiten als je het liefst de hele dag in je pyjama rond wil lopen. Zoveel opties om het je gemakkelijk te maken, dat moet je wel hebben! En Karin & Perry hebben het nu.

Ontdek Luxaflex® Powerview®

Wifi & verlichting

Naast de handigheid van slimme raamdecoratie is je Wifi in huis ook essentieel. Inmiddels zijn ze van Slimmer Wonen nogmaals bij Karin & Perry geweest om ervoor te zorgen dat zij overal bereik hebben. Van de zolder tot achterin de tuin.

En als je toch met scènes gaat werken, is het ook handig dat je verlichting daarop aangesloten is. Gaan je jaloezieën dicht -> lampen aan. Maar ook als je je Google Home vraagt om ze aan te doen, per stuk, dan werkt het. Karin & Perry gaan met hun Smart Home in ieder geval lekker wonen.

Wil jij ook een Smart Home? Dat kan! Maak een afspraak met Slimmer Wonen en we komen bij je langs! Je kan natuurlijk ook altijd langskomen bij ons in de winkel om advies te vragen.

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?