Aflevering 8 - Bussum

In deze aflevering
Datum
april 2020
Opdrachtgever
Linda en Norbert
Ruimte
Woonkamer, Bijkeuken
Producten
Shutters, Kasten

Ik heb een soort van slecht nieuws… Wat je net hebt gezien (tenminste, ik ga ervan uit dat je gewoon voor de tv zat) was de laatste uitzending van het seizoen vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Alweer 8 make-overs hebben we erop zitten. Maar gelukkig hadden we een afsluiter van jewelste met dit pareltje uit de handen van Marianne in het huis van Linda & Norbert. En wij mochten weer helpen om het huis mooi te maken. Mooi & praktisch welteverstaan.

Het perfecte huis

Zo heerlijk om in een perfect huis ook nog een stempel achter te laten. Dat hebben we overal een beetje gedaan, namelijk met onze shutters én een wasmachine kast in de bijkeuken.

Shutters

Wat straalt er nog meer klasse en luxe uit dan shutters? Niks toch? En daarom hangen ze hier perfect in het huis van Linda en Norbert. Het geeft sfeer en het houdt de kamer mooi licht, zeker door de lichte kleur. Het zijn de witte houten shutters van Blend (kleur white 101). Het hout is in kwartiers gezaagd. Dat wil zeggen dat het tegen de houtnerf in wordt gezaagd zodat het kromtrekken van de shutters wordt voorkomen. En de kleur is ook nog eens bestand tegen UV-licht, dus je krijgt geen verkleuringen.

Ontdek onze shutters

Een mooie en praktische make-over in Bussum!

Wasmachine kast

In de bijkeuken hebben we onze ‘magic’ laten zien in de vorm van een kast op maat. Het washok is een ruimte waar het stel veel gebruik van maakt. Het is ook de doorloop naar de tuin. Beetje zonde om dat niet goed in te richten en het minder rommelig te maken. Het is een wandvullende kast op maat in de kleuren Sable Decolegno en Lava, waar de wasmachine en de droger in verwerkt zitten. En er is nog voldoende ruimte om ook het wasmiddel, de strijkbout, strijkplank én alles wat je verder niet in zicht wilt hebben, weg te stoppen. Alles overzichtelijk in één kast.

Wasmachine en droger staan op stahoogte, zo kom je er gemakkelijk bij. En ja, dat kan qua zwaarte. In de kast is gezorgd voor extra stabiliteit. Zo komen ze niet ineens uit de kast trillen. Daarbij is de kast ook gemaakt van watervast materiaal. Ook ideaal; de deurtjes en lades zijn voorzien van soft close deuren. Zo kunnen ze er mooi mee smijten ;-). En we hebben zelfs aan de wasmand gedacht, die kunnen ze straks mooi plaatsen op de uittreklade. Waar is de CV-ketel? Helemaal weggewerkt achter een deur.

Bekijk onze wasmachinekasten


Tot slot

Wat een heerlijke én praktische laatste make-over van het seizoen! Hier kunnen we wel een paar maandjes mee vooruit toch? Tot volgend seizoen!

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?