Tegelvloer in een dag gelegd? Het kan!

Een renovatieding waar je wellicht wel enorm tegenop kijkt. Toch is het eens in de zoveel tijd (zo’n 3 keer op een mensenleven) wel nodig en stiekem ook gewoon leuk; een nieuwe vloer. Want wat komt er allemaal wel niet bij kijken? Niet veel, want het leggen is namelijk in een dagje geregeld. Echt? Ja echt: met een COREtec® STONE tegelvloer van de CERAtouch collectie.

COREtec® STONE tegelvloer

Een tegelvloer is praktisch en stijlvol. Zeker in de badkamer, keuken en hal. Maar heb je ooit een tegelvloer moeten verwijderen, of er eentje laten leggen? Best een gedoe hè? Stof, lang wachten tot je erop kan lopen, je hebt sterke mannen/vrouwen nodig en dan nog die vieze lijm. Met een COREtec® STONE vloer heb je die problemen niet meer.

Is het echt of lijkt het echt?

Gemakkelijk gelegd

Deze keramische tegels zijn namelijk, naast dat ze exact lijken op een tegelvloer, in één dag te leggen en hebben het plaatsingsgemak van een zachte vloer zoals pvc. De vloer valt te leggen op een bestaande vloer. Dus je mist het breekwerk en het egaliseren. Door de onderlaag van kurk zie je kleine oneffenheden op de ondervloer niet meer. En door het klikstyseem hebben onze vakmensen de vloer snel en gemakkelijk gelegd. Zonder die stinkende lijm ;-)

Heb ik je kunnen overtuigen? Mooi! Want laten we alsjeblieft weer een beetje de strakke tegels in onze huizen terugkomen. Alle COREtec® vloeren vind je hier en bij ons in de winkel. Einde verkoopblogje. Maar was ie nuttig? Zeker!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief