Aflevering 6 - Sint Pancras

In deze aflevering
Datum
oktober 2023
Opdrachtgever
Daniëlle & Frans
Ruimte
Eetkamer, Woonkamer, Keuken
Producten
PVC vloeren, Shutters

We nemen: een heel leuk gezin, een groot huis met onlogische indeling en allerlei meubels die niet bij elkaar passen. Wat krijgen we dan? Paniek! Gelukkig schiet onze reddende engel Frans graag te hulp in het altijd gezellige Sint Pancras en gaat hij op bezoek bij Frans & Daniëlle om ze eindelijk dat interieur te geven waar ze zo graag naar op zoek zijn. Alvast een tipje van de sluier? Soft Romance met Raw Industrial; zie jij het al voor je? Frans gelukkig wel!

How it started

Frans en Daniëlle hebben elkaar online leren kennen en vormen ondertussen alweer enkele jaren een gezellig samengesteld gezin in hun prachtige huis in Sint Pancras. Het huis én de smaken van het stel biedt echter wat uitdagingen. Zo zijn de ruimtes in het huis bijna allemaal met elkaar verbonden en liggen er op de benedenverdieping 2 verschillende vloeren, die net niet lekker matchen. Daarnaast liggen Frans en Daniëlle nog niet echt op 1 lijn wat betreft het interieur.

Keywoorden voor Frans zijn overzichtelijk, robuust en strak. Lijkt me vrij duidelijk toch. Daniëlle gaat echter het liefst voor kleur, behang en kunst. Je begrijpt het, paniek in de tent. Gelukkig kunnen we altijd terugvallen op onze Frans om het perfecte interieur te creëren, waar Daniëlle & Frans met hun 4 jongens heerlijk kunnen genieten. Ik ben benieuwd!

Aanhuis.nl moment 1

Eén van de dingen die gelijk opvalt als je het huis binnen komt lopen, zijn de 2 verschillende vloeren. In de hal, keuken en eetkamer een gave tegelvloer en in de woonkamer een donkerhouten vloer, die eigenlijk z'n beste tijd wel gehad heeft. Daniëlle snakt naar een lichtere houten vloer, terwijl Frans het liefst een gave betonlook tevoorschijn ziet komen. De tegelvloer blijft echter zo'n gave touch aan de woning, dat Frans op zoek is gegaan naar een mooie pvc-vloer, die perfect aansluit op de tegelvloer.

Daarom heeft hij gekozen voor een stoere pvc-vloer uit onze eigen Aanhuis.nl-collectie, namelijk de Kratos woodbend - 9mm! Deze pvc-vloer is onderhoudsvriendelijk, wat natuurlijk heel fijn is met 4 kinderen en al hun vriendjes, en zorgt bovendien door de warme, lichte kleur voor een mooi ton-sur-ton-effect met de bestaande tegelvloer. Benieuwd of een pvc-vloer ook wat voor jou is? We vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Bekijk alle pvc-vloeren!

Een eclectische mix van Soft Romance met Raw Industrial, zie jij het al voor je? Frans wel!

Shutters voor elk huis

In de erker aangrenzend aan de woonkamer wilde Frans graag een fijne werkplek creëren. De erker is echter 1 grote ruimte vol licht, dankzij de vele ramen in allerlei vormen en maten. De plisségordijntjes die Frans 'gemaakt' had, hebben hun beste tijd wel gehad. Daarom koos onze Frans voor gave shutters, waarmee je op elk moment van de dag het licht in de ruimte kan regelen.

Shutters kun je tegenwoordig in allerlei vormen vinden, zoals rond en rechthoekig. Daarom was het mogelijk om elk raam in de serre te voorzien van gave shutters in een warme kleur, zelfs het meest rechthoekige ruitje in de hoek. In combinatie met de friswitte kozijnen geven de shutters een extra speels effect door hun zachte kleur, die goed aansluit bij de muurkleuren van de woonkamer.

Heb jij nou ramen waarbij je geen idee hebt welke raamdecoratie hier goed past? Shutters kunnen altijd! Ze passen namelijk in elke woonstijl en door de verschillende vormen, kleuren en maten zijn er altijd wel shutters bij jouw interieur te vinden. En wist je al dat shutters ook prima op je draai-kiepramen of je dakramen passen? Benieuwd of shutters wat voor jou zijn?

Boek jouw interieuradvies!

Tot slot

Volgens mij had Frans het niet beter kunnen doen, het is een geweldige mix van 2 smaken geworden en Daniëlle & Frans vonden het allebei prachtig x 100!

We snappen dat je nu natuurlijk helemaal enthousiast bent en nog net niet met een verfkwast in je handen staat, maar wil je jouw make-over goed aanpakken? Maak dan gebruik van Aanhuis.nl! In jouw Aanhuis.nl-winkel bekijk je alle producten voor jouw nieuwe interieur, waaronder een gave pvc-vloer, nieuwe raamdecoratie of misschien wel die droomkast op maat, én helpen we je graag met interieuradvies! Ik zou zeggen, waar wacht je nog op? Tot snel!

Vind mijn winkel

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?