Aflevering 3 - Den Haag

In deze aflevering
Datum
september 2023
Opdrachtgever
Wendy & Jaap
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer, Keuken
Producten
PVC vloeren, Rolgordijnen

Oh Oh Den Haag, mooie stad.... Jaaaa, we bezoeken een bijzonder stukje groen in Den Haag. Althans, daar kijkt het huis van Wendy & Jaap op uit, op een groene boomgaard met schapen. Samen met hun twee pubers en labrador vormen ze een druk gezin op zoek naar een beetje rust in huis. Het inmiddels behoorlijk gedateerd ingerichte huis is onderhand toe aan een opfrisbeurt en dat klinkt makkelijker dan dat het is. De woonsmaken van de bewoners liggen alles behalve op één lijn. Aan Frans de schone taak er een rustig geheel van te maken voor dit energieke gezin.

How it started

De bewoners hebben elkaar ontmoet op de hotelschool. Niet zo gek dat ze allebei van de woonstijl Hotel Chique houden. Aleen Wendy heeft een voorkeur voor de lichte variant met een combinatie van stoer en klassiek. Jaap houdt meer van de moderne en luxe variant met donkere kleuren. Hmmm... Hoe gaat Frans dat aanpakken?

Want zij houdt van landelijk, tikkeltje moderne touch en beige tinten. Ze ziet graag natuurlijke materialen als linnen, rotan, hout en dat gecombineerd met staal. Hij houdt van basic, gecombineerd met luxe en van donkere kleuren met een 'touch of gold'. Hij wordt blij van materialen als velours en zwart staal. Waar ze het wél over eens zijn is dat ze beiden graag een warm en sfeervol huis krijgen met ruimte voor iedereen. Het liefst een ruimte waarbij het zit- en eetgedeelte gescheiden kan worden. Werk aan de winkel dus!

Aanhuis.nl moment 1

Om eenheid te houden en het zit- en eetgedeelte met elkaar te verbinden, leggen wij een hele toffe visgraat pvc-vloer. Dit is de beige eiken houtlook, genaamd Sicilië uit de Aanhuis-collectie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken geeft een visgraat patroon in deze kleur juist rust in de tent. En daarmee is het eerste doel behaald. De planken zijn enorm, echt een stuk breder dan normaal, waardoor de vloer al snel een stoere uitstraling krijgt. Worden ze allebei blij van.

Aangezien pvc onderhoudsvriendelijk en krasvast is, is het een uitstekende basis in een druk gezin met twee pubers en vier hondenpoten. Trouwens; de vloerverwarming die er al lag, kan perfect gecombineerd worden met pvc. Want pvc is namelijk een goede geleider van warmte. Wist je dat?


Vloerverwarming en pvc

Het doel is een rustig geheel voor een energiek gezin. Een plaatje toch?

Aanhuis.nl moment 2

Daar waar Wendy van natuurlijke materialen houdt en Jaap een voorliefde voor donkere kleuren heeft, is dit DE oplossing voor hun ramen. Want in alle vertrekken, woonkamer, eetkamer én keuken hangen wij dezelfde geweven hout rolgordijnen in de kleur 7338. Een super trendy en hippe vorm van raamdecoratie. Ingemeten en gemonteerd door de vakmensen van Aanhuis.nl.

Geweven hout laat altijd een zekere mate van licht binnenvallen, terwijl het wel je inkijk beperkt. Een goede combinatie voor de bewoners want wel de donkere kleur voor hem en toch het luchtige voor haar. En uiteraard wordt zo het uitzicht op de boomgaard en schapen behouden.

Wil je weten wat Aanhuis.nl voor jou kan betekenen? Maak een vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies.

Boek een interieuradvies

Tot slot

Daar word je toch blij van? Een super strakke inrichting met aandacht voor elke woonsmaak. Of het nu gaat om stalen deuren, raamdecoratie of trappen; bij Aanhuis.nl ben je aan het goede adres.

Wij hebben voor elke woonvraag een passende oplossing. Ben je op zoek naar inspiratie of wil je weten welke woonstijl er bij jou past? Maak eenvoudig een afspraak en we komen er samen uit!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?