Aflevering 4 - Hilversum

In deze aflevering
Datum
september 2023
Opdrachtgever
Judith & Peter
Ruimte
Eetkamer, Woonkamer, Werkkamer
Producten
Vouwgordijnen

Jaaa, een vloer is letterlijk de basis. En in het mooie vrijstaande huis van Judith & Peter en hun drie jongens is dat iets waar ze het heel erg over eens over zijn. Daar mag niets aan veranderd worden. Dat is ook wel eens fijn, dat de bewoners het zo eens zijn. Fijn voor Fietje. Valt er dan nog eer te behalen voor onze vtwonen styliste? Jazeker! Want in Hilversum willen ze heel graag dat het een huis van hun wordt. Niet het ouderlijk huis, maar een fijn, eigenzinnig en eigentijdse plek met behoud van enkele authentieke elementen, dus zonder het huis te kort te doen. Zo. En dan is de hulp van Fietje onmisbaar, kijk je mee?

How it started

Dit hartelijke en warme gezin besluiten het karakteristieke, ouderlijke huis van Peter te kopen. De pittige verbouwing van ruim een jaar heeft veel energie gekost waarbij ze geen puf meer over hebben om het interieur aan te pakken. En tadaaaa daar is Fietje met haar goede ideeën en geweldige oplossingen voor alle interieurvraagstukken! Want waar Judith van fris en licht houdt, is Peter meer van stoer en donker. Ze snakken naar een plek wat echt van hun samen is, dan ben je bij Aanhuis.nl aan het goede adres!

De smaak van Judith is Scandinavisch met ronde vormen. Natuurlijke kleuren in combinatie met natuurlijke materialen zoals jute en hout. Vooral licht dus. Peter houdt juist van industrieel zonder veel frutsels. Hij houdt wel van warme donkere kleuren gecombineerd met metaal. Hoe dan? Fietje????

Aanhuis.nl moment 1

Bij Aanhuis.nl gaan we altijd aan de slag met jouw wensen. Voor elke interieurvraag hebben wij een passende oplossing. Dat in Hilversum de vloer behouden moest blijven is dan ook geen enkel probleem. Dat de woonsmaken van de bewoners zo uiteen liggen; daar draaien wij onze hand ook niet voor om.

De keuze in raamdecoratie is zo enorm groot en uiteenlopend; daar zit altijd iets tussen. Zo ook voor Judith & Peter. Want met vouwgordijnen van geweven hout voor de ramen zit je altijd goed. Dé reden om te kiezen voor lichte bamboe vouwgordijnen uit de Aanhuis collectie, kleur 7310. Overigens ook verkrijgbaar in andere kleuren van licht tot donker en zelfs in verschillende transparanties.

Zo valt er wel degelijk lekker zonlicht naar binnen en geniet je van privacy. En dat in het hele benedenhuis; van de eetkamer tot de woonkamer; zacht en rustig. Nou? Mooi toch?

Alle raamdecoratie

Hoe tover je een karakteristiek, ouderlijk huis om tot een familiehuis, als de woonsmaken nogal uiteenlopen? Zo dus!

Licht en privacy in één

Of je houdt van de Scandinavische woonstijl of industriële, met deze vouwgordijnen sluit het bij beide aan. Zij blij, hij blij.

Door overal hetzelfde voor de ramen te hangen, houd je het direct mooi rustig. De warm grijze kleur laat verfijnd licht door. Doordat Aanhuis.nl alle raamdecoratie op maat maakt voor jou; past het voor elk raam. En over inmeten en monteren geen zorgen; doen we ook.

Lijkt jou dat ook wat; een nieuw interieur? En heb je geen idee waar je moet beginnen of geef je het gewoon graag uit handen; boek een vrijblijvend interieuradviesgesprek. Onze styliste inventariseert jouw wensen en bepaalt samen met jou, jouw woonstijl. Wil je ook inspiratie en een plan van aanpak? Maak een afspraak!

Boek jouw interieuradvies

Tot slot

Mooi he? Wat kan Fietje dat! Wat een toffe make-over en wat zijn de bewoners er blij mee, heerlijk!

Als jij ook op zoek bent naar bijvoorbeeld geweldige raamdecoratie, een toffe visgraat pvc-vloer, nieuwe verduisterende gordijnen of een raamhor op maat; kom naar onze winkel want Aanhuis.nl heeft het!

Bij ons mag je rekenen op eerlijk advies, een zuivere offerte en vakmanschap als het op inmeten en monteren aankomt. Waar wacht je nog op?

Naar de winkel

Sandra
Geschreven door Sandra
Geschreven door
Sandra

Hi, mijn naam is Sandra

Niets is leuker dan lekker bij mensen naar binnenkijken of onze winkel te bezoeken, inspiratie op te doen en daar over te schrijven! Want bij Aanhuis.nl adviseren en inspireren wij je met de nieuwste tips en trends. Wij weten alles over woonstijlen en bieden je de beste merken voor werkelijk alles in jouw huis. Dus ga je verhuizen, verbouwen of wil je die ene kamer aanpakken? Je reis naar een nieuw interieur start hier! Waar wacht je nog op?