Aflevering 8 - Soest

In deze aflevering
Datum
november 2020
Opdrachtgever
Ilse & Cas
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Houten vloeren, PVC vloeren

Vloer = de basis. In de woonkamer én in de keuken! Met een prachtige Bruynzeel visgraat parketvloer én een grijze pvc tegel in de keuken.

How it started

Soms zie je een aflevering van vtwonen en dan wil je gewoon alles. Alsof ineens de kleuren, de materialen, de persoonlijke spulletjes bij elkaar komen en je omverblazen. Nu had ik het bij deze, mijn collega’s weer bij anderen. De sfeer die Fietje in het huis van Ilse & Cas heeft gebracht gaat verder dan het samenbrengen van twee smaken. Het is een hele nieuwe stijl. Met de voorkeur van Ilse voor donkere tinten en vintage spullen en de smaak van Cas, het lichte en toch met een Scandinavisch tintje. Gooi daar nog wat persoonlijke spullen bij en je hebt een huis. Eindelijk een fijne indeling voor de lange smalle kamer. Zeker met de onderbreking van de stalen deuren. En toch fijn dat wij van Aanhuis.nl de ‘basis’ hebben gelegd voor dit huis. Letterlijk dan ook; want wij zijn er deze week geweest voor de complete vloer!

Parket vloer

Ja, Aanhuis momentje nummer 1. Want heb je die visgraat vloer gezien? Dat is nou de Bruynzeel parketvloer in de kleur Salie van Aanhuis.nl. Hout in huis geeft enorme warmte en zeker deze tint. Niet te licht, niet te donker. Beetje vintage door de visgraat met strakke lijnen om Cas ook tevreden te stellen. Eigenlijk hoef ik er weinig woorden aan vuil te maken, je kan er beter gewoon naar kijken.

Bekijk onze parketvloeren

Een mooie mix met vloeren

PVC tegels

Ook in de keuken mochten wij onze magic showen. Meest ideale vloer voor in de keuken is wel een pvc vloer. Een pvc vloer kan tegen een stootje, tegen een hele plens met water én je hebt hem zo schoon. Fietje heeft gekozen voor een tegenhanger van de parketvloer in de woonkamer, namelijk een grijze pvc tegel van 60x60 van onze eigen Aanhuis collectie (Antwerpen). De grijze kleur is een perfecte basis voor de gekleurde keuken en, zoals ik net al zei, past ie perfect bij de vloer in de woonkamer. Als je kijkt naar de smaken van Ilse & Cas dan is ie voor beide perfect. Strak en donker. Win en win. Mooi en mooi, toch?

Ontdek onze PVC tegels

Tot slot

Nu ben ik mega enthousiast. Niet alleen over de vloeren, ook het kleurgebruik. Zelfs de stalen deuren staan weer op mijn verlanglijstje. Wil jij dit ook? Of alleen de vloeren? Bij Aanhuis.nl ben je sowieso aan het juiste adres. Ook wij hebben een soort van Fietje in onze winkels ;-)

Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!