Aflevering 11 - Leusden

In deze aflevering
Datum
november 2023
Opdrachtgever
Vivian & Sjoerd
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer
Producten
Kasten

Vivian & Sjoerd leerden elkaar 14 jaar geleden kennen en zijn begin dit jaar samen met hun dochtertje naar hun grote mensenhuis verhuisd. De inrichting is echter een uitdaging te noemen, met Vivians wens voor romantiek en Sjoerds liefde voor zwart-wit. Een mooie uitdaging voor Marianne dus, en die pakt ze met beide handen aan. Benieuwd naar de make-over? Lees gezellig mee!

How it started

Vivian & Sjoerd leerden elkaar kennen op de hotelschool en zijn ondertussen ouders geworden van hun prachtige dochter Kiki. Daarnaast zijn ze ook verhuisd van een klein appartement naar hun eigen grote mensenhuis in Leusden, maar de inrichting laat nog wel wat te wensen over. Hun smaken zijn namelijk op z'n zachtst gezegd tegenovergesteld te noemen en ze worstelen nog een beetje met de indeling. De ruimtes mogen namelijk wel meer bij elkaar betrokken worden. Ook mag het huis wel wat knusser volgens Vivian, vooral omdat Sjoerd voor zijn werk veel in het buitenland zit en Vivian daardoor veel met Kiki thuis is. Een leuke uitdaging voor Marianne dus!

Sjoerd kan je niet blijer maken dan met een huis vol zwart, wit, strakke lijnen en hier en daar nog wat kleurrijke kunst. Hij noemt z'n eigen smaak ijskoud, waar Vivian dan weer de rillingen van krijgt. Zij ziet namelijk het liefst een romantische inrichting, vol warmte, hout, pastelkleurtjes en 'troepjes', zoals ze zelf haar verzamelingen kaarsen en kussentjes noemt.

Aanhuis.nl moment 1

De televisie vormde een groot zwart vlak in de woonkamer en daar mocht wel verandering in komen. Marianne maakt er zelfs een echte eyecatcher van door de tv in een heuse cinewall te plaatsen! De tv-kast op maat van Allure is uitgevoerd in de kleur Poro Noce en biedt niet alleen plek aan de televisie, maar creëert ook opbergruimte én er is plek om allerlei troepjes uit te stallen, zoals Vivian zou zeggen. Strak, maar toch decoratief; een win-win toch!

Zo'n cinewall staat natuurlijk prachtig in de woonkamer of zitkamer, maar is niet de enige mogelijkheid qua kasten op maat. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of wij kunnen er een kast op maat voor maken. Een draaideurkast onder een schuin plafond, een inloopkast in een kamer met een gekke hoek of een wasmachinekast in een bijkeuken met laag plafond: alles is mogelijk! Benieuwd welke kast het beste bij jouw huis past?

Bekijk hier alle kasten op maat!

De smaken van Vivian & Sjoerd liggen écht mijlenver uit elkaar, maar Marianne weet er toch een knus geheel van te maken!

Jouw eigen make-over!

Zit je in hetzelfde schuitje als Vivian & Sjoerd en lukt het maar niet om jullie woonstijlen tot 1 geheel te brengen of heb je gewoon geen flauw idee waar je moet beginnen bij een make-over van je huis? Snap ik, er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Gelukkig kan Aanhuis.nl je hierbij helpen! In al onze winkels - en dat zijn er ruim 70 in heel Nederland - vind je namelijk onze topstylisten, die je perfect kunnen helpen bij jouw make-over!

Samen kijken we naar jullie smaken en woonstijlen en als je een plattegrond en foto's van je huidige interieur mee brengt, krijgt de stylist gelijk een goed beeld van de ruimte. In onze winkels vind je bovendien alle producten die we aanbieden in het echt, wat betekent dat jij lekker kan kijken, voelen en snuffelen! Advies nodig? We helpen je graag met goed advies over jouw nieuwe vloer (misschien wel in combinatie met vloerverwarming), gave kast op maat of raamdecoratie. Ook persoonlijk interieuradvies, gewoon goed en vrijblijvend? Kom gezellig langs!

Tot slot

Chapeau Marianne, wat een fijn geheel is het geworden en wat een mooie mix tussen Vivian & Sjoerd! Ik snap wel dat ze hier hartstikke blij mee zijn. Nu denk je natuurlijk dat zo'n make-over alleen is weggelegd voor de gezinnen die meedoen aan vtwonen, maar niets is minder waar. Jouw make-over start vrijblijvend bij Aanhuis.nl! Van begin - met interieuradvies - tot eind - montage door onze vakmensen - kun je bij ons terecht!

Vind je ook dat het eindelijk een keer tijd is voor jouw interieur om een make-over te krijgen? Wacht niet langer en kom gezellig langs in jouw Aanhuis.nl-winkel!

Vind mijn Aanhuis.nl-winkel!
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?