Aflevering 15 - Bakkum

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Jordy & Monique
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Marmoleum, Vloeren, Duurzaam

Wonen in een klaslokaal. Wat een vloer niet kan doen in een grote ruimte! Compleet met elektrisch bedienbare rolgordijnen en verlichting. Love it!

How it started

Wonen in een oude middelbare school. Dát alleen al, klinkt toch geweldig? Helemaal wanneer je zelf op die school hebt gezeten! Dat is voor Jordy werkelijkheid. Samen met Monique en hun dochter Tessa woont hij in het geschiedenislokaal van zijn oude school in Bakkum. Super tof natuurlijk, tenzij de inrichting niet wil vlotten. Ideeën en creativiteit genoeg, maar hoe pak je het dan aan? Laat dat gerust aan Frans over...

Een heel klaslokaal als woonkamer, precies wat Jordy & Monique altijd wensten. De oubollige tegelvloer moest eruit, maar wat leg je er voor in de plaats? Ze werden het maar niet eens. De overweldigende ruimte inrichten werd toch een uitdaging. Want waar Monique van Japandi en design houdt, heeft Jordy liever beton en eenvoud. Ze willen wel allebei graag de items die ze tijdens hun reizen hebben verzameld terug zien, toch een overeenkomst. Zonder dollen, dit is een fijne klus voor Frans. En Frans... die stelt je nooit teleur!


Marmoleum Click

Oké. Met beide smaken in het achterhoofd, haalt Frans eerst de oude tegelvloer eruit en kiest voor een duurzame vloer. Er ligt al vloerverwarming en daar kan deze Marmoleum Click vloer perfect overheen gelegd worden. Het is een click vloer en dat is in een grote ruimte ideaal. Er ontstaan hierdoor namelijk geen zichtbare naden en zo creëert Frans er een rustig geheel. Deze betonlook vloer heeft nummer 933369 en komt uit de Blauw collectie. Een volledig CO2 neutraal geproduceerde vloeren collectie en 100% recyclebaar. Marmoleum Click is ijzersterk, slijtvast en isolerend. En deze vloer voelt lekker comfortabel aan en is geluiddempend, dus ook heel geschikt als je onderburen hebt. Doet ie goed hé, Frans?

Ontdek onze Marmoleum click vloeren

Voor al die ramen heeft Frans wel een oplossing!

Luxaflex® rolgordijnen

Jaaaa, in een klaslokaal heb je natuurlijk genoeg ramen! Voor de hele pui komen voor de vijf grote ramen rolgordijnen van Luxaflex® met kleurnummer 6525. Deze zijn elektrisch te bedienen en slim geprogrammeerd. Doordat er scènes zijn ingesteld doen de rolgrodijnen precies wat jij wilt op ieder moment van de dag. Je kan dit met een afstandbediening doen of met een app of spraakbediening. Beter dan dat je de rolgordijnen voor zoveel ramen met een koordje moet bedienen, toch?

De schakelaars zijn vervangen door slimme schakelaars en ook gekoppeld aan de smart home box. Hiermee is de verlichting automatisch aangesloten en slim bedienbaar. En dat in zowel de keuken als de woonkamer. Zie je het voor je? Vanuit je luie stoel de rolgordijnen sluiten en de lampen laten branden. Love it!

Bekijk Luxaflex® rolgordijnen

Tot slot

Wat een vloer al niet kan doen in een ruimte! Een lekker strakke uitstraling die bij zowel de smaak van Jordy als Monique past. Een prettige combinatie van zachte kleuren, licht, ruimte en eenvoud. Een warme, gezellige woonkamer vol meegebrachte items van alle verre reizen als eyecatchers. Goed gelukte make-over dus!

Wil jij ook elektrische raamdecoratie en verlichting? Hou je van slim wonen en wil je een nieuwe duurzame vloer? Onze winkels zijn hier volledig op ingericht en natuurlijk helpen we je graag. Vraag gerust advies en doe bakken inspiratie op.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!