Aflevering 9 - Woudenberg

In deze aflevering
Datum
november 2022
Opdrachtgever
Bram & Marloes
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Rolgordijnen, Slimmer Wonen, Vloeren, PVC vloeren

Een fijn familiehuis creëren in Woudenberg, door Scandinavisch en industrieel te combineren? Voor Fietje een fluitje van een cent! Lees hier meer over de make-over bij Bram & Marloes!

How it started

Deze week is het de beurt aan Fietje en wat heeft zij een mooie taak te pakken; een fijn familiehuis creëren, door de industriële stijl van Bram te combineren met de Scandinavische stijl van Marloes! Het energieke stel wil graag een fijne thuisbasis creëren voor hun kinderen Elin, Jeppe en hun pleegnichtje Xenna. Toch weten ze niet zo goed wat ze mooi vinden en hoe ze de ruimte het beste in kunnen delen. Gelukkig weet Fietje hier wel raad mee!

De laatste jaren hebben Bram en Marloes wel meerdere pogingen gedaan, maar het wilde nog niet echt lukken. Zo hebben ze meerdere meubels aangeschaft, die het nét niet waren, en hebben ze met de nieuwe keuken een compromis in stijlen proberen te sluiten, door voor blauw, wit en brons te gaan. De muur in de woonkamer heeft al acht kleuren gehad en zelfs de vloer heeft een make-over gekregen, die helaas niet goed heeft uitgepakt. Daarom schakelen ze de hulp van Fietje in, die hen op weg helpt!

Bram's hart gaat namelijk sneller kloppen van donkere en industriële elementen. Denk bijvoorbeeld aan zwart metaal en donkere tinten. Zo is zijn ware interieurdroom een prachtige oude Chesterfield en heeft hij z'n stempel op de keuken gedrukt met de bronzen elementen. Het blauwe en witte komt juist van Marloes, die helemaal enthousiast wordt van de Scandinavische stijl. Licht en rond; dat zijn voor haar de toverwoorden. Toch vindt ze een beetje contrast ook gaaf, wat resulteerde in de blauwe en witte keuken. Fietje heeft dus een flinke klus voor de boeg!


PVC vloer

Fietje begint bij de basis van de ruimte; de vloer! De oude houten vloer moest er sowieso uit. Daarom heeft Fietje gekozen voor een gave pvc vloer, waar je geen onderhoud aan hebt. Deze pvc vloer is van Therdex, in de kleur Zutphen (TX99511), en is over Ontdek onze Therdex pvc vloeren gelegd, waardoor ze er altijd lekker warm bij zitten. Hierdoor kon de oude convectorput ook dicht, die een doorn in het oog van de bewoners was; win-win dus!

Ontdek onze Therdex pvc vloeren

Een heerlijk huis voor het grote gezin!

Rolgordijnen

Om nog meer warmte - letterlijk én figuurlijk - toe te voegen, kiest Fietje daarnaast ook voor nieuwe raamdecoratie. In de keuken gaat ze voor duettes in de kleur A 52528, die niet alleen prachtig staan door de lichte kleur, maar ook nog eens isolerend werken. Duettes bestaan namelijk uit een soort honingraat structuur, waardoor ze de koude lucht tegenhouden. Bij de schuifpui zijn nieuwe rolgordijnen van BeCe gemonteerd, in de kleur D 53067. Daarbij koos Fietje voor een lichte kleur voor Marloes en een warme, natuurlijke look voor Bram door de open geweven stof. Om het plaatje compleet te maken is alle nieuwe raamdecoratie elektrisch bedienbaar met Motion. Met Motion van BeCe kunnen ze meerdere scenario's instellen en met één druk op de knop hun raamdecoratie open en dicht doen. Zo hoeven ze niet elke keer op te staan als de zon ineens feller schijnt!

Bekijk onze raamdecoratie

Tot slot

Chapeau voor Fietje, wat heeft ze er een fijn thuis van gemaakt! We zien duidelijk het stoere van Bram en de lichte Scandinavische tinten van Marloes, maar bovenal een huis wat echt bij het gezellige gezin past. Dankzij de nieuwe pvc vloer is er eenheid gecreëerd en kunnen ze jaren vooruit en die elektrische raamdecoratie is de kers op de taart! Wij snappen wel dat Bram en Marloes er hartstikke blij mee zijn ;)

Wil jij nu ook thuis aan de slag, maar weet je niet zo goed wat bij jou past? De stylisten van Aanhuis.nl staan vrijblijvend voor je klaar. Maak bijvoorbeeld een afspraak voor interieuradvies of bekijk onze inspiratie-pagina, maar je mag natuurlijk ook gezellig langs komen in onze winkel; zien we jou snel?

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?