Aflevering 12 - Soest

In deze aflevering
Datum
december 2022
Opdrachtgever
Daan & Milica
Ruimte
Woonkamer
Producten
Stalen deuren, Raamdecoratie

Ja, dat kan ook nog. Niet weten wat je met alle ruimte in je huis aan moet! Het overkomt Daan & Milica uit Soest. Stylist Liza pakt deze klus met beide handen aan. En met glans!

How it started

Stel, je verhuist van een appartementje naar een vrijstaande woning. Wat doe je dan met al die leefruimte? De woning van Daan & Milica uit Soest heeft een ruime L-vormige benedenverdieping. Lekker licht met veel ramen en groot, maar niet gezellig te krijgen door de bewoners. Hoe pak je dat dan aan? Dat doet Liza. Want stylist Liza pakt deze klus gretig met beide handen aan. En met glans!

En of de vorm van de benedenverdieping nog niet voldoende uitdaging biedt, heeft Liza ook te maken met de verschillende smaken van de bewoners. Daan houdt van primaire kleuren en een huis vol karakter. Milica gaat voor een modern interieur met lichte, pastelkleuren. Daan houdt ook van zwarte accenten zoals stalen deuren en dan het liefst gecombineerd met veel planten en open kasten. Milica ziet hun huis het liefst minimalistisch, strak en modern. Een tikkeltje Scandinavisch en dan wel chique. Geen planten, maar veldboeketten en duurzame materialen. Aaaah...Liza haar handen jeuken inmiddels om aan de slag te gaan!

Woonstijlen

Je hoort het al zo vaak voorbij komen; woonstijlen. Van Klassiek elegant, Botanisch groen, Vintage modern tot Basic naturel, New chic of Warm kleurrijk. Of het Industrieel stoer, van Daan en het Scandinavisch licht gecombineerd met Modern strak van Milica. Zoveel kleuren, zoveel smaken, zoveel stijlen!

Woonstijlen geven een richting aan je interieur. Bij Aanhuis.nl helpen we je graag om aan de hand van een woonstijl kleuren, materialen en producten voor je te combineren tot één geheel zodat jij je thuis voelt in je eigen huis. In Soest is het Liza gelukt om de enorme leefruimte zo smaakvol in te richten dat jij er vast ook wilt wonen. Wedden?

Bekijk onze woonstijlen

Stalen deuren in welke kleur je maar wenst bij Aanhuis.nl

Stalen deuren

Zoek je een echte wow factor in je interieur? Bekijk dan onze stalen deuren eens goed. Heb je echt voldoende ruimte, ga dan voor stalen taatsdeuren; dat geeft een groots effect in je huis! Dubbele deuren die beide kanten open kunnen; wie wil dat nou niet? Ook zoals in Soest doet een stompe stalen deur ook al wonderen. Je verbindt perfect ruimten aan elkaar, behoudt voldoende licht en het voldoet aan zowel de industriële wensen van Daan als de modern, strakke wens van Milica. Geweldig effect krijg je wanneer je de andere kozijnen in dezelfde kleur maakt. Zwart in dit geval. Stalen deuren zijn er overigens ook in het wit en brons.

Ontdek onze stalen deuren

Raamdecoratie

Bij iedere woonstijl heeft Aanhuis.nl passende raamdecoratie. Een ruime keuze in soorten, materialen, kleuren en dessins en zelfs de bediening kan je tegenwoordig kiezen. Je ziet steeds meer elektrische raamdecoratie en gordijnen; gemakt dient de mens, toch? Lekker vanaf de bank met een afstandbediening, een app op je smartphone of zelf met spraak de duettes sluiten; top!

Want duettes passen overal en altijd. Bij Aanhuis.nl maken we ze op maat voor je. Voor nagenoeg elk raam en iedere deur passen duettes en bij elke woonstijl. Ze zorgen voor voldoende lichtinval en beperken tegelijkertijd de inkijk in je huis. Je kan bij duettes kiezen voor top down bottom up; dan kan je ze zelfs in het midden van je raam hangen zodat je zowel boven als onder licht hebt. Ideaal!

Bekijk onze duettes


Tot slot

Zeg nou zelf; wat kan Liza dat! Ze heeft er een enorm sfeervol geheel van weten te maken in Soest! De bewoners zijn er erg content mee. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren komt ze helemaal tegemoet aan de verschillende woonwensen van beide bewoners. Dat was het dan! De laatste aflevering van dit seizoen!

Wil jij dat ook, een aanpassing in je interieur of een complete make-over van je huis? Nieuwe stalen deuren, raamdecoratie of gordijnen? Of zoek je een nieuwe vloer, ben je toe aan een traprenovatie of allereerst op zoek naar interieuradvies? Dat kan! Bij Aanhuis.nl helpen we je graag. Kom langs in onze winkel en laat ons je inspireren, tot snel!

Bezoek onze winkel

Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?