Aflevering 8 - Bennekom

In deze aflevering
Datum
november 2022
Opdrachtgever
Leon & Pauline
Ruimte
n.n.b.
Producten
Vloeren, PVC vloeren

Twee verschillende smaken in een oude boerderij. Met de wens samenhang tussen de verschillende leefruimten en vooral een sfeervol thuis. Frans kan dat. Weten hoe? Kijken dan!

How it started

Stel je eens; een boerderij voor in Bennekom. De bewoners, een sportief gezin met drie jongens. De woonwens; het omtoveren van de gedateerde ruimte naar een sfeervol thuis. De stylist; Frans. Gaat het hem lukken, denk je? Kijk zelf!

Al heb je een prachtig huis, dan heb je nog niet direct vanzefsprekend een samenhang tussen de verschillende ruimtes. En hoe wordt een huis echt jouw plekje? Want als de smaken onderling ook nog eens verschillen, dan wordt het er niet makkelijk op. Hoe pak je het dan aan? Leon & Pauline geven dit uit handen aan Frans. Frans mag stoer landelijk, waar Leon blij van wordt, zien te combineren met lichte kleuren en een beetje romantiek waar Pauline voor gaat. En dat doet onze stylist! Want zeg nou zelf; dit is toch stoer, landelijk en licht tegelijk? Met een vleugje romantiek; de perfecte plek voor dit gezin!

COREtec Ceratouch

Dé manier om eenheid aan te brengen en ruimtes met elkaar te verbinden in je huis; is één en dezelfde vloer over de hele woonlaag te leggen. Of je nu kiest voor laminaat, tapijt of pvc; zodra je dit op je hele benedenverdieping laat leggen, doet dat wat met je ruimte.

In Bennekom is gekozen voor pvc met een betonlook. Dit is CERAtouch van COREtec in de kleur Ustica 0272b. Een realistische stevige pvc tegel die super echt lijkt. Deze beige pvc tegel is een click variant en heeft een vierzijdige v-groef dat het tegelpatroon nog meer benadrukt. Een aparte ondervloer is niet nodig, want dit is geïntergreerd in de uiteindelijke vloer; handig hé? De vloer is onderhoudsvriendelijk, krasvast, vlek bestendig en antistatisch. Je kan er zelfs voor kiezen deze pvc vloer te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Ontdek onze COREtec vloeren

Een vloer die zeer geschikt is voor vloerverwarming!

Vloerkleed

Om ook een tikkeltje warmte en de romantiek niet te vergeten kan je een gladde vloer als pvc, perfect combineren met een vloerkleed. Je brengt hiermee wat warmte in de woonkamer en creëert een echt fijne zithoek. En zeg nou zelf, lekker licht en landelijk toch?

Bekijk onze vloerkleden

Tot slot

Een goed gelukte metamorfose in Bennekom! Aan alle wensen is voldaan en het resultaat mag er absoluut zijn, al zeggen we het zelf :). De woonkamer, speelkamer en keuken hebben verbinding gekregen door de toffe pvc tegel vloer. Met de look van een keramische tegel en het comfort van pvc. Het is een landelijk huis, stoer, licht en aan alles is gedacht.

Ben je op zoek naar bovenstaande producten of wil je graag interieuradvies? Dat kan! We helpen je graag! Kom gezellig langs in onze winkel. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!

Eva mocht zich deze week helemaal uitleven in Grootebroek, waar ze de kans kreeg om de industriële stijl van Erik en de romantische stijl van Madeleine te combineren tot een warm thuis!
Een fijn familiehuis creëren in Woudenberg, door Scandinavisch en industrieel te combineren? Voor Fietje een fluitje van een cent! Lees hier meer over de make-over bij Bram & Marloes!
Ja, dat kan ook nog. Niet weten wat je met alle ruimte in je huis aan moet! Het overkomt Daan & Milica uit Soest. Stylist Liza pakt deze klus met beide handen aan. En met glans!