Aflevering 20 - Zwijndrecht

In deze aflevering
Datum
december 2021
Opdrachtgever
Remco & Pauline
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, Slimmer Wonen

Vouwgordijnen en gordijnen van dezelfde stof en alles elektrisch bedienbaar. Zonwering dat doet wat jij wilt, wanneer jij dat wilt!

How it started

Pauline & Remco keren na jaren terug naar hun geliefde plaats Zwijndrecht en kopen, na 3 jaar lang briefjes door de brievenbus te gooien, een mooie twee-onder-1-kap woning direct aan het water! Er wordt een nieuwe zwarte keuken geplaatst met gouden accenten in combinatie met stoere stalen deuren. Maar probleem één; nu komen de meubels niet meer tot hun recht... en probleem twee, Pauline wil graag goud en zwart doortrekken in de rest van de woning, Remco vindt dat weer veel te donker. Maar gelukkig, daar is Eva!

Vouwgordijnen

Eva kiest namelijk voor vouwgordijnen van een transparante en ook zonwerende stof van Holland Haag. Het is stof nummer 201050 Sand uit de collectie Cachet. Heel geschikt voor deze raampartij want aan de achterkant van de stof zit een metaalcoating waardoor de zon maximaal reflecteert. De coating is vochtbestendig en je stof verkleurt niet.

De vouwgordijnen zijn elektrisch bedienbaar via een app op je tablet of smartphone. Heel handig want in die app stel je verschillende scenario's in waardoor de vouwgordijnen naar boven en/of beneden gaan wanneer jij dat wilt, of je thuis bent of niet. Gemak dient de mens. Bij de vouwgordijnen geen gedoe meer met koordjes, maar gewoon vanuit je luie stoel. En dat uitzicht? Dat blijft behouden!

Bekijk onze vouwgordijnen

Alles is weer elektrisch bedienbaar!

Gordijnen

Ook de gordijnen bij de eethoek zijn van dezelfde stof gemaakt. De gordijnen hebben een waveplooi, daardoor valt de stof in mooie gelijkmatige golvende plooien. Net als de vouwgordijnen zijn de wavegordijnen ook elektrisch bedienbaar. Dat kan behalve met de app of afstandbediening zelfs met je stem!

De gordijnen hangen aan zwarte gordijnrails van Forest. Overdag kan je dit niet zo goed zien maar in de avonduren des te beter; deze gordijnrails hebben een geïntergreerde ledverlichting waardoor de gordijnen helemaal shinen!

Ontdek onze gordijnen

Tot slot

Remco & Pauline kunnen hun geluk niet op! Slim wonen heeft de toekomst en in Zwijndrecht ervaren ze nu al het gemak. Ben je benieuwd naar onze raamdecoratie en gordijnen? Of wil je alles weten over Slimmer Wonen? Onze winkels helpen je graag. Vraag gerust om advies en doe inspiratie op. Kom naar een winkel bij jou in de buurt.

En dit was het alweer voor dit seizoen van vtwonen, we zien je snel weer terug! Tot die tijd kun je hier rustig alle make-overs terug kijken. Tot volgend seizoen!!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!