Aflevering 5 - Rosmalen

In deze aflevering
Datum
maart 2022
Opdrachtgever
Gijs & Arianne
Ruimte
Woonkamer, Hal
Producten
Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën, Rolgordijnen, Vloeren, Trappen

Het wordt weer genieten met Fietje in Rosmalen. Zij creëerde voor Gijs & Arianne een waar popart paleis. Kijk je mee naar deze heerlijke make-over?!

De woonkamer

Rust, ruimte met een aparte twist, daar draait het om in deze woonkamer. En hoe te gek zijn al die cartooneske posters en kleuren? Ik vind ze fantastisch! Om de rust te houden en de aandacht op al die mooie pasteltinten te houden heeft Fietje gekozen voor neutrale raamdecoratie.

Raamdecoratie

Zo hangt er een combinatie van twee verschillende soorten raamdecoratie om het speels te houden. Aan de ene kant van de kamer hangen namelijk semi-transparante rolgordijnen in een lichtgrijze kleur die goed passen bij de licht grijze kleur op de muur. Doordat de stof niet verduisterd behoudt je lekker veel licht in de woonkamer. Dit creëert een ruimtelijk gevoel.

Aan de andere kant van de kamer is er gekozen voor witte aluminium jaloezieën. Omdat deze kant aan de straat ligt, zijn aluminium jaloezieën de juiste match! Door de lamellen te kantelen bepaal jij zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy.

Vloerkleed

Daarnaast maakt Fietje gebruik van een organisch gevormd vloerkleed, wat weer de nadruk legt op de fun factor in huis! Bij Aanhuis heb je verschillende vloerkleden in allerlei soorten en maten. Kom een langs in de winkel en ontdek de mogelijkheden voor een vloerkleed in een organische vorm.

Een heerlijk popart paleisje!

De hal

Naast die geweldige IXXI’s heeft de hal een prachtige make-over ondergaan. Kijk die trap eens stralen! Ja, letterlijk! Door de ingebouwde LED verlichting zie je ‘s avonds waar je loopt wat de trap een stuk veiliger maakt, ook voor de kinderen. Ook is de trap bekleedt in een strakke betonlook. De leuning is dan weer geschilderd in dezelfde kleur als de muur, wat zorgt voor rust.

Tot slot

Heb jij de make-over gezien en wil jij ook een popart paleisje? Dat kan! De stylisten bij Aanhuis.nl helpen je met alle liefde. Kom dan langs in onze winkel en laat je adviseren op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen of je nieuwe trap.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!