Aflevering 17 - Tilburg

In deze aflevering
Datum
december 2021
Opdrachtgever
Thijs & Roos
Ruimte
Woonkamer, Hal
Producten
Kasten, PVC vloeren

Een strakke, stoere betonlook pvc vloer en een hele bijzonder kast op maat met zitplaatsen, in Tilburg. Dat alles zie je hier!

How it started

Wat doe je als je blij bent met je huis en toch meer eenheid in je interieur wilt? Als je allebei wel van stoer houdt en van gemak? En als de woonkamer niet heel groot is en je soms net wat zitplekken te kort komt? Voor dit alles springt Fietje graag bij. In Tilburg laat ze al deze wensen moeiteloos uitkomen voor broer en zus; Thijs en Roos!

PVC betonlook

Wat echt een praktische vloer is, is een pvc vloer. En niet alleen in onderhoud, want met stofzuiger en af en toe dweilen kom je een heel eind, ook het leggen gaat steeds eenvoudiger. Want wie denkt dat je altijd moet egaliseren bij een pvc vloer heeft het mis. De LayRed vloeren van Moduleo leg je over een bestaande vloer. Dat kan omdat de planken een geintergreede ondervloer hebben waarmee oneffenheden op de bestaande vloer moeiteloos overbrugt worden.

Fietje kiest in Tilburg voor de LayRed Cantera 46930. Een stoere betonlook, volledig waterdicht, vuilafstotend en super stijlvol. De vloer sluit perfect aan bij de groentinten in het huis en de stalen tussendeur. En doordat de vloer in de hal, woonkamer én de keuken wordt gelegd maakt het de beneden verdieping tot het één geheel. Mooi hè?

Ontdek onze Moduleo pvc vloeren


Rust en eenheid met dezelfde vloer voor de hele benedenverdieping

Kast op maat

De vloer is al een echte verbinder van de keuken met de woonkamer, want het blijft een smal gangetje. Wat kun je daar nou mee? Nou...daar weet Fietje wel raad mee! Want juist deze doorgang leent zich prima voor een kast op maat. Wat die heb je in vele soorten en maten. Dit is wel een een hele slimme oplossing!

Aan de kant van de keuken, net voorbij de stalen tussendeur plaast Fietje twee hangkasten. Ze zijn voorzien van draaideuren en een open vak. De kasten zijn in de kleur U115 Natuyre Grey, de achterwanden in de kleur Sablé LR81. Dat contrast maakt het net even iets levendiger. En... echt een slimme zet van Fietje, er zijn spots in verwerkt die te bedienen zijn met een afstandsbediening met dimfunctie. Handig en het staat gewoon mooi.

Er is ook een lange lage kast geplaatst van 760cm, in de kleur Sablé LR 77 en met het toppaneel weer in de kleur Sablé LR 81, gelijk aan de achterwand van de hangkasten. De lage kast heeft open vakken en helemaal rechts is de kast voorzien van klepdeuren. Op deze kast voldoende plek voor leuke tierelantijntjes en mooie bloemen. En je kan op deze kast zitten! Lekker met een boek of tijdens een gezellige borrel waardoor je dus altijd voldoende zitplaatsen in je woonkamer hebt. Dat is nog eens een top-oplossing!

Bekijk onze kasten op maat

Tot slot

Tof hė zo'n strakke pvc vloer? Helemaal gaaf doordat de hele benedenverdieping dezelfde vloer heeft. Dat straalt rust en eenheid uit. En die kast op maat, wat goed gedaan van Fietje! Daar knapt de ruimte tussen de woonkamer en de keuken volledig van op.

Ben je benieuwd naar al onze vloeren? Of wil je weten of een kast op maat iets voor jou is? Onze winkels helpen je graag. Vraag gerust om advies en doe inspiratie op. Kom naar een winkel bij jou in de buurt.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!