Aflevering 7 - Bodegraven

In deze aflevering
Datum
april 2021
Opdrachtgever
Jolien & Otto
Ruimte
Woonkamer
Producten
Laminaat, Gordijnen, Vloeren

Landhuis gevoel: check! Met de lichte eikenlook vloer en gordijnen met structuur. Benieuwd naar het resultaat?

How it started

Eigenlijk wil je, nadat je jaren in Amsterdam hebt gewoond, het liefst in een landhuis wonen. Uiteindelijk kom je terecht in een nieuwbouwwoning in Bodegraven. Geen ramp voor Jolien & Otto, het huis is namelijk wel mooi ruim. Het is alleen wel echt nieuwbouw met de lange witte muren. Welke stijl ze precies willen is ook niet echt duidelijk. Uit het moodboard van Jolien komt ‘de Franse droom’ en voor Otto is meer verfijnd industrieel. Hoe Marianne deze smaken weer heeft samengevoegd ontdek je hier.

Laminaat

De vloer die er lag was wat onrustig. Zeker aangezien er in de keuken weer een andere vloer lag. Marianne heeft gekozen voor een HPL (laminaat) clickvloer van Berry Alloc (Penny Lane) met een eikenhoutlook. Het laminaat heeft een sterke toplaag en kan zeer goed tegen vlekken en krassen. De rustige vloer met brede planken zorgt gelijk voor een landhuisgevoel waar Jolien naar op zoek is.

Ontdek onze HPL vloeren

Het voelt nu Victoriaans aan!

Gordijnen

De inbetweens die er gingen waren te doorschijnend en te groen. Totaal niet passend bij de smaak van Otto. Met de verduisterende gordijnen van onze Aanhuis collectie (Motivation 820), past het qua stijl voor beide smaken veel beter. De gordijnen, die hangen in een enkele plooi, hebben een bepaalde structuur en textuur die terugkomt in het behang. En met de natuurlijke look van de gordijnen, het lijkt zelfs wel een beetje op jute, haal je meer het landhuis gevoel naar voren.

Bekijk onze overgordijnen

Tot slot

Aan de reactie van Jolien & Otto is zeker te merken dat ze onder de indruk zijn van de stylingskills van Marianne. Het voelt een beetje Victoriaans aan en Jolien heeft zelfs het gevoel dat ze in Parijs is beland. Een gezellige plek met de banken tegenover elkaar en de donkere tafels. De vloer is een echte verademing en de gordijnen zeker een vooruitgang.

Ben jij nu ook fan van dit sfeertje en zoek je een stevige HPL-vloer, of gordijnen met een structuur. Kom dan nu naar jouw Aanhuis.nl winkel en we gaan samen op zoek naar jouw favoriete kleuren en materialen.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!