Aflevering 1 - Den Bosch

In deze aflevering
Datum
februari 2020
Opdrachtgever
Michel & Kelly
Ruimte
Woonkamer
Producten
Gordijnen, Vloeren, PVC vloeren

Whooo, dat was ‘m weer. Aflevering 1 van seizoen 12 (!!!) van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. En allemachtig mensen, wat een heerlijk begin. Denk toch dat ik mijn charmes in de strijd moet gooien om Frans een keer bij mij langs te laten komen. Toverhandjes die man verdikke.

How it started

Toverhandjes hadden Peggy en Henk ook echt nodig in hun speelse huis met een inrichting van likmevestje. Ook al waren ze 5 jaar geleden intens verliefd op het huis dichtbij het centrum van Den Bosch, samen verliefd op een perfecte inrichting zijn ze nooit geweest. Hoe avontuurlijk ze ook zijn, ze staan lijnrecht tegenover elkaar op interieurgebied. Strak vs. kleurrijk en gezellig. Water & vuur dus. Maar Frans weet daar wel een heerlijke hottub van te maken.

En wauw, wat een heerlijk geheel heeft Frans ervan gemaakt. Smaakvolle kleuren die echt niet te extreem zijn voor Henk. Met een paar strakke items waar Peggy echt geen rolberoerte van krijgt. En dikke liefde voor de basis: de vloer.

De vloer

Het zal je dan ook niet verrassen dat die vloer van Aanhuis.nl is. Maar al was ie van de vloerbeunhaas van op de hoek geweest: ik ben verliefd. Het gaat om een pvc vloer van het merk COREtec in de kleur Haze. Een stijlvolle lichte vloer gelegd in het mega moderne visgraatpatroon.

Een lichte basis voor de strakheid waar Henk enthousiast van wordt en toch dat speelse gezellige waar Peggy zo dol op is. En met kleine kinderen is een pvc vloer ideaal. Zo schoon, krasvast en onderhoudsvrij. De COREtec vloer is zelfs waterbestendig, dus de jongens in huis mogen best eens lekker knoeien op de vloer.

COREtec PVC vloeren

Gordijnen

Ook de gordijnen komen uit onze winkel. Het zijn voiles van Eijffinger, de Jovi (kleur 7762-3). De warme kleur haalt gelijk een bak met gezelligheid mee in huis. De gordijnen hangen in een moderne waveplooi. Zo valt het gordijn lekker speels voor je ramen. Een win-win gordijn dus.

Bekijk onze gordijnen

Tot slot

Meer weten over de vloer of over de gordijnen? Iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken is wat wij graag doen. Kan je advies gebruiken, zoek je inspiratie of zoek je bovenstaande producten? Wil je nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, buitenzonwering of een perfect passende kast op maat? Of begin je liever met een interieuradvies waar je echt verder mee kan?

Kom gezellig langs in onze winkel, wij helpen je graag. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!