Aflevering 5 - Assendelft

In deze aflevering
Datum
maart 2021
Opdrachtgever
Carolien & Martijn
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Gordijnen, Kasten

In onze 2 Aanhuis momentjes hebben we én de stijl van Carolien gepakt én de stijl van Martijn! Benieuwd wat we gedaan hebben?

How it started

Een echt oud Zaans huisje, dat is waar Carolien & Martijn verliefd op zijn geworden. Alleen is het qua inrichting niet de plek om van te houden. Maar goed dat Martijn in de pen is geklommen om zich aan te melden bij vtwonen. Want nu heeft Frans van het oude huisje (waar echt te veel brocante spullen in stonden) weer een heerlijk plekje gemaakt. Met natuurlijk een mix van de beide smaken.

(Vouw)gordijnen

Wist je dat een deel van de sfeer in huis komt door wat je voor de ramen hebt hangen? Carolien is een voorstander van lichte kleuren. Veilig noemt ze het ook wel. Dat is waarom Frans heeft gekozen voor ‘veilige’ vouwgordijnen van de Ploeg (Clipper 01) en gordijnen in dezelfde stof. De vouwgordijnen geven het huis een landelijk sfeertje, wat past bij de brocante voorkeur van Carolien. De vouwgordijnen hangen voor ieder raam op de benedenverdieping voor meer eenheid. Ook bij het stukje waar de kinderen een plek hebben en bij het werkplekje. De gordijnen geven gelijk sfeer aan de woning. En aangezien ze in dezelfde stof zijn als de vouwgordijnen heb je hier ook weer de eenheid.

Ontdek onze vouwgordijnen

Een Zaans huisje opgeknapt door vtwonen stylist Frans

GAAF! kast op maat

Om ook aan de wens te voldoen van Martijn hebben we samen met Allure een GAAF! kast geplaatst onder de televisie. Een zwevend wandmeubel met een stoer karakter. De GAAF! kast heeft de kleuren Cloud Grey U146 voor de kast. Het toppaneel is van 10 mm dikte (en dat is heel plat) in de kleur Bruciato S171.Het meubel heeft aan de buitenzijde elk een lade en de middelste 2 modules hebben een klepdeur. En om hem nog strakker te maken zijn de lades en deuren greep loos en geleverd met push to open functie.

Een GAAF! wandmeubel is naar eigen idee te maken. Welke maat, kleur of indeling je ook wilt. Als dat niet gaaf is! Frans heeft hier dus gekozen voor een rustig meubel met een volwassen en industrieel karakter.

Ontdek onze GAAF! collectie

Tot slot

De rest van de inrichting is een combinatie van veel lichte kleuren met wat stoere elementen. En met het behang van Eijffinger laat je de kamer weer spreken. Eindelijk ook een fatsoenlijke plek voor de kinderen en een keuken waar ze nog jaren van kunnen genieten. Een geslaagde make-over uit de handen van Frans!

Past de stijl van dit huis bij je? Kom dan langs bij de Aanhuis winkel bij jou in de buurt en bekijk de vouwgordijnen en laat je kast uittekenen. Onze stylisten helpen je graag.

Bezoek onze winkel


Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!