Aflevering 2 - Gorinchem

In deze aflevering
Datum
februari 2021
Opdrachtgever
Borinda & Wannes
Ruimte
Woonkamer
Producten
Kasten

Eenheid door een kastenwand met álles erin! Een wens voor velen, maar voor Borinda & Wannes is deze wens uitgekomen. Is het iets voor jou? Bekijk ‘m hier (en lees er gelijk alles over).

How it started

Fietje mocht deze week aan de slag bij Borinda & Wannes in Gorichem. Een warm stel die, samen met hun 3 dochters, onwijs verliefd zijn op hun huis alleen niet op de inrichting. Want de totaal landelijke inrichting, past helemaal niet bij hun smaak. Alles in huis is flets, nietszeggend en gedateerd, het tegenovergestelde van hoe ze zijn! De smaak van Borinda is Mediterraans /Marokkaans met kleur en knusheid. Voor Wannes hoeft kleur niet persé, met zijn kleurenblindheid ziet hij daar toch niet veel van. Geef hem maar staal, roest en leer. Stoer tegenover veel kleuren. Is dat iets waar Fietje iets mee gedaan heeft? Natuurlijk! En dat heeft ze zeer geslaagd voor elkaar gebokst.

Kast op maat

Bij onze favoriete afleveringen zit vaak een kast op maat. En wel zo op maat dat het precies past bij de wensen van de bewoners. Ze missen namelijk eenheid in de kamer. Met deze lange kastenwand van de GAAF! collectie van Allure hebben ze die eenheid. Wat ze eerder hadden was een onrustig geheel van allemaal losse elementen, dat is nu één geheel. Orde in de chaos zoals we het noemen en daar is Wannes zeker blij mee.

In de kast is bij de kant van de keuken de koelkast en de vriezer verwerkt. Daarnaast een bankje voor de eethoek, de piano staat ertussen en tot slot is het een luxe tv meubel. Een combinatie van draaideuren met open vakken.

Ontdek onze kasten op maat

De kast op maat kan je zelf qua kleuren en materialen samenstellen!

GAAF!

De kleuren van de kast heeft Fietje zelf samengesteld. De kubussen zijn in de kleur Lime Earth Baked F256 en de verdere donkere kasten in de kleur Sable LR81. In de wandplank van de eethoek zijn wandspots verwerkt die met een afstandsbediening dimbaar zijn. De draaideuren en lades zijn soft close, die kan je gewoon dichtgooien zonder kabaal ;-)

Bekijk de GAAF! collectie

Tot slot

Naast deze kast heeft Fietje er in het geheel een perfect plaatje van gemaakt. Met veel warme kleuren voor Borinda en stoere items voor Wannes (heb je die muur gezien). Een heerlijke zitplek voor het hele gezin en last but not least: een buitenplek om heerlijk afgezonderd te zitten met vrienden! Een heerlijke metamorfose van onze kleuren queen Fietje.

Zoek je nou ook een kast op maat die exact zo past in je kamer? Laat deze dan uittekenen bij Aanhuis.nl. Dat kan in de winkel of bij je thuis!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!