Aflevering 6 - Purmerend

In deze aflevering
Datum
oktober 2020
Opdrachtgever
Anne-Marie & Roel
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Marmoleum, Vloerverwarming

Een warm bad voor Anne-Marie & Roel, met een heerlijke marmoleum vloer én (vouw)gordijnen van ons! Benieuwd hoe een écht warm huis eruitziet?

How it started

Een echte uitdaging deze week voor stylist Frans. Weet jemig, een grote rommelige kamer was het wel. Een bij elkaar geraapt zooitje zoals ze het zelf noemen. En die houtkachel. Echt een musthave voor je kamer, maar als je niet weet hoe je eromheen moet stylen is het maar een lastig ding. Tijd om er een gezellige leefruimte van te maken, mét een plek voor Roel om thuis te werken. Een combinatie van warmte van Roel en de romantische witte en opgeruimde voorkeur van Anne-Marie.

Marmoleum

Het scheelt dat Frans dit keer mocht shoppen voor dit fijne gezin en niet is gegaan voor impuls aankopen, waar Anne-Marie vaak voor viel. Frans zorgt voor een strakke basis waar hij later met het aankleden van het interieur op kan losgaan. En strak is strak met onze Marmoleum vloer van de concrete collectie kleur Delta Lace, makkelijk gelegd in een click-variant. De stoere kleur past als een perfecte basis in het huis van Anne-Marie & Roel. Naast dat marmoleum strak is, is het perfect te onderhouden én onwijs duurzaam. Zo heeft Frans de hele kamer deels gemaakt; aards! Met aardse kleuren, een flinke plant én de vloer. Want Marmoleum is gemaakt van alleen natuurlijke producten.

Waar Marmoleum ook heel geschikt voor is? Vloerverwarming! Dat ligt dan ook onder de marmoleum vloer. De vloer geleid de warmte goed en je bent de radiatoren kwijt. Voordeel op voordeel ;-) En zeg nou zelf, als je het hele interieur bekijkt, dan is deze vloer toch de enige goede basis die je kunt hebben?

Bekijk onze Marmoleum vloeren

Marmoleum is zeer geschikt voor als je vloerwarming!

Vouwgordijnen

Naast de marmoleum vloer heeft Frans gezorgd voor nog meer basis, namelijk een perfecte basis voor de ramen. Anne-Marie én Roel willen meer warmte en die warmte vind je nu niet alleen vanaf de grond maar ook voor de ramen met de vouwgordijnen én gordijnen van van Bytzum (June 14). De warme beige/bruine kleur past perfect in de stijl van zowel Anne-Marie en Roel. De stof is luchtig maar en maakt de kamer niet ‘dicht’. Een perfecte combi met de vloer en de rest van de meubels.

Bekijk onze vouwgordijnen

Totaal plaatje

Warmte en toch rust. Met een heerlijke plek in de keuken om met zo’n allen te zitten. Een fantastische bank om maximaal te genieten, zeker van de openhaard. Mooie en warme muren en een fijne werkplek voor Roel. Frans heeft weer gedaan waar hij goed in is: het thuis maken van een huis!

Tot slot

Wil jij meer weten over de marmoleum vloer, of over vloerverwarming? Of loop jij warm voor de vouwgordijnen en gordijnen van Bytzum? Loop dan eens naar binnen bij Aanhuis.nl. Daar adviseren we je op het gebied van styling, producten en duurzaamheid. Tot snel!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!