Aflevering 4 - Hoofdorp

In deze aflevering
Datum
oktober 2020
Opdrachtgever
Leonie & Emil
Ruimte
Woonkamer, Slaapkamer, Kleedkamer
Producten
Kasten, Tapijt

Opruimdag bij Leonie & Emil; en dat op verschillende manieren. Zelfs wij van Aanhuis.nl mochten helpen. Benieuwd wat we gedaan hebben?

How it started

Als je een rariteitenkabinet hebt, creatief genoeg bent en toch niet een eenheid kan vormen in je interieur? Dan heb je de hulp nodig van Marianne. Zij weet daar wel raad mee. Al 13 jaar wonen ze in hun droomhuis in Hoofddorp. Maar hoe zeer ze beide ook creatief zijn, samen tot een passende inrichting komen is nog niet gelukt. Lukt het Marianne wel? Nou, zeker wel!

Kast op maat

Deze week verkassen we naar boven, waar we orde mochten scheppen in de kleding chaos van Leonie & Emil. Daar hebben we samen met Allure een luxe schuifdeurkast geplaatst. Ruim genoeg om alle kleding én schoenen in kwijt te kunnen. De kast is volledig op maat gemaakt en past precies in de ruimte. En de kast is zelf in te delen. Hoeveel planken jij wilt kies je zelf, welke kleur, welke deuren, de verlichting: alles is aan jou. Dat maakt een kast op maat van Allure uniek. Dus laat hem vooral uittekenen bij Aanhuis.nl.

De kast is voorzien van ledstrips, die zijn ingefreesd in de staanders mét bewegingssensoren. Voor een stoer effect zijn de deuren voorzien van matzwarte omlijsting (rail en profielen). De middelste deuren zijn voorzien helder glas verdeeld in segmenten voor een ruimtelijk effect. Gebruikte kleuren zijn de Bruciato (S171) en de Sable (LR77). De gehele tekening met afmetingen kan je bij ons opvragen.

Bekijk onze schuifdeurkasten


Genoeg ruimte in de kast voor kleding én schoenen!

Slaapkamer en woonkamer

Naast de kast op maat hebben we ook tapijt gelegd op de overloop en de slaapkamer. Het is een licht tapijt van onze Aanhuis collectie (Javo – Schiermonnikoog). Het tapijt voelt heerlijk aan de voeten als je net uit bed stapt. En in combinatie met de nieuwe trapbekleding is het plaatje als je bovenkomt compleet.

Laten we de benedenverdieping niet vergeten hè. Want Marianne heeft er een kleurrijk geheel van gemaakt, met genoeg plek om te zitten en om thuis te werken. Met genoeg ruimte voor de verzamelingen van Emil. De donkere voorkeur van Emil is samengevoegd met de lichte smaak van Leonie. Samen is het een een plaatje; van top tot teen, van boven naar beneden. En allesbehalve standaard: uniek is het toverwoord. Ook leuk voor hun katten ;-)

Bekijk ons tapijt

Tot slot

Wil jij ook nieuw tapijt voor de komende koude maanden (heerlijk warm aan je voeten)? Of is het tijd voor orde in de chaos als het gaat om je kleding en schoenen? Kom dan naar één van onze winkels. Daar nemen we de tijd voor je om uit te zoeken wat precies bij je past. Heeft Marianne ook gedaan voor Leonie & Emil. En je hebt de reacties gezien van de ‘weer verliefden’? Dat wil jij toch ook? Tot snel :-)

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!