Zomerse verkoeling: ontdek de voordelen van screens!

De zomer is een heerlijk seizoen waarin we kunnen genieten van de warmte van de zon en lange, ontspannen avonden. Maar als de temperatuur in huis te hoog oploopt, kan het lastig zijn om nog te genieten van deze prachtige tijd van het jaar. Gelukkig bieden screens dé oplossing! Ken jij de 5 voordelen van screens al? Wij vertellen ze je graag!

1. Laat de zomer binnen, maar de hitte buiten

Ben jij klaar voor een zomer vol comfort en verkoeling? Onze screens houden niet alleen de zonnestralen tegen, maar verminderen ook nog eens de temperatuur in huis. Screens houden namelijk 90% van de warmte tegen, veel he? Zo hoef jij deze zomer niet langer te zweten onder de brandende zon, maar geniet je van een aangenaam en koel huis.

2. Geef je interieur de beste bescherming

Screens zorgen niet alleen voor verkoeling, maar ook voor bescherming van je interieur. De zonnestralen kunnen namelijk flinke schade toebrengen aan je meubels, gordijnen en vloerbedekking. Maar geen zorgen, screens voorkomen deze schade en verlengen de levensduur van je interieur. Kies voor de bescherming die jouw interieur verdient.

Ontdek screens

3. Bescherm je privacy op een stijlvolle manier

Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van het uitzicht zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf? Met screens kun je een intieme en gezellig sfeer creëren op je balkon of in jouw tuin, terwijl je geniet van de privacy. Dit geeft jou een heel vrij gevoel. Geniet volop van de zomerse landschappen, terwijl je beschermd blijft tegen de felle zonnestralen.

4. Screens zonwering op maat

Of je nu op zoek bent naar zonwering voor jouw woning, kantoor of winkel, bij screens op maat vind je altijd de perfecte oplossing. Ze sluiten naadloos aan op je ramen en deuren. Dit zorgt niet allen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor optimale bescherming tegen de zon en andere weersinvloeden.

5. Gemakkelijk in gebruik

Laat je verrassen door het ultieme gebruiksgemak van onze screens! Je kunt kiezen voor screens met handbediening, maar ook met elektrische bediening. Dankzij het handige oprolsysteem open en sluit je de screens met het grootste gemak en pas je de lichtinval precies op jouw wensen aan. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde raamdecoraties en maak je leven gemakkelijker met screens. En wist je dat het bij de screens van Luxaflex® ook nog mogelijk is om stroom te krijgen van een klein zonnepaneel? Tegenwoordig is bijna alles mogelijk!

Maak je klaar voor de zomer met de ultieme oplossing voor een koel huis: screens! Naast verkoeling, privacy en bescherming bieden screens je ook nog eens de prachtige uitzicht. Bij Aanhuis.nl hebben we een uitgebreide collectie van screens in verschillende stijlen en kleuren, voor ieder wat wils. Kom naar één van onze winkels en laat je huis stralen met onze onmisbare screens. Geniet van de zomer in stijl!

Bezoek onze winkel

Screens zijn als een chique zonnebril voor je huis: ze filteren het licht en geven je privacy, terwijl je toch van het uitzicht kunt genieten!

Dominique
Geschreven door Dominique
Geschreven door
Dominique

Hey, ik ben hier om je te inspireren en te helpen bij het creëren van jouw droominterieur. Ontdek de laatste informatie, interieurtrends, handige inrichtingstips en meer op onze website. Samen met ons team streven we ernaar om je te voorzien van de juiste informatie en inspiratie om je huis om te toveren tot een knus en sfeervol thuis.

Welkom bij Aanhuis.nl, laten we samen beginnen aan jouw interieur make-over!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief