Aflevering 12 - Nieuw-Vennep

In deze aflevering
Datum
december 2023
Opdrachtgever
Joëlle & Daniël
Ruimte
Woonkamer, Eetkamer
Producten
Vloeren

Ken je dat verhaal, van die leuke bewoners die in een geweldig hoekhuis in Nieuw-Vennep wonen, maar zich maar geen raad weten met hun interieur? Joëlle en Daniël zijn deze week onze hoofdrolspelers in de make-over en het wordt nog een flinke uitdaging om hun woonstijlen bij elkaar te brengen in één warm interieur. Gelukkig draait Fietje daar haar hand niet voor om! Kijk je met ons mee naar de laatste make-over van dit seizoen?

How it started

Ja helaas, dit is echt de laatste make-over van dit seizoen, maar we eindigen wel met een knaller! Joëlle en Daniël wonen namelijk in het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep, een plaats waarvan ze altijd gezegd hebben "Daar gaan we nóóít wonen!". Toch werden ze ineens verliefd op het leuke hoekhuis, met alle verborgen hoekjes en aparte indelingen. Deze hoekjes en indelingen zorgen echter wel direct weer voor een uitdaging, want hoeveel sfeer de haard in de woonkamer ook brengt, het is toch een object waar het interieur omheen gebouwd moet worden. Daarnaast liggen de smaken van Joëlle en Daniël nou niet bepaald op één lijn, om het zacht uit te drukken.

Joëlle is namelijk gek op kleur. En dan hebben we het over geweldig sprekende kleuren, zoals kobaltblauw en okergeel. Het kan haar allemaal niet gek en uitbundig genoeg. Daniël daarentegen maak je juist blij met rust. Lichte tinten, niet teveel kleur, gewoon een mooie rustige basis. Nou Fietje, we zijn benieuwd wat je tevoorschijn tovert!

Aanhuis.nl moment 1

Die lichte basis waar Daniël zo naar op zoek is, die snapt Fietje wel. Daarom heeft ze gekozen voor een neutrale Corepel XL vloer, in de prachtige kleur Wood Bazel Warm Eiken. De warme houtkleur zorgt voor een mooie en neutrale basis op de hele benedenverdieping, zodat Fietje straks helemaal uit kan pakken met kleur. Door te kiezen voor een extra brede plank, oogt de vloer rustiger en maak je echt een statement.

Alle Corepel vloeren zijn volledig pvc-vrij en worden gemaakt van houtvezels, die bedekt zijn met een laag hoogwaardige hars. Alle vloeren worden volledig CO2-neutraal geproduceerd en zijn zowel kras- als waterbestendig! Corepel vloeren zijn dus de ideale vloeren voor een druk huishouden of als je voor een duurzame vloer wilt kiezen. Meer weten over Corepel?

Lees hier alles over de duurzame vloeren!

Zij gaat voor uitbundig en kleur, hij kiest het liefst voor licht en rust. Aan Fietje de taak om dit te combineren in een interieur waar ze allebei verliefd op zijn!

Maatwerk als kers op de taart!

Bij een make-over denk je natuurlijk al snel aan een nieuwe kleur op de muur of nieuwe meubels, maar wist je dat maatwerk soms de échte finishing touch is? Als je het doet, wil je het natuurlijk ook goed doen. Dan kun je natuurlijk kiezen voor een kant en klaar gordijn of een kast van een bepaalde blauw-gele winkel die we allemaal wel kennen, maar je moet wel echt geluk hebben als dit allemaal precies past. Het is natuurlijk zonde als je gordijn net een paar centimeter te kort is of dat je zo'n leeg hoekje naast de kast houdt, waarvan je niet weet wat je ermee moet.

Ga dan voor maatwerk! We meten jouw gordijnen en raamdecoratie precies in, zodat ze perfect hangen vanaf het moment dat ze gemonteerd worden. Een kast in een rare hoek of onder een schuin dak? Ook dat is mogelijk met maatwerk. Daarnaast heb je bij maatwerk bovendien de keuze uit veel meer materialen, waardoor je een uniek interieur krijgt, dat compleet naar jouw smaak is. En het mooie is? Wij monteren het ook voor je! Dus geen gestuntel met keukentrapjes of boormachines waarvan de accu ineens leeg blijkt te zijn; jij hoeft alleen maar van het eindresultaat te genieten! Meer weten?

Aanhuis.nl monteert het!

Tot slot

Complimenten voor Fietje, wat is dit gaaf geworden! Waar je ook kijkt, je ziet gelijk die perfecte mix tussen lichte en felle kleuren en wat fijn dat de bewoners er ook blij mee zijn. Helaas was dit het alweer en zit het seizoen erop, maar wat een mooie make-overs zijn er gerealiseerd. Wil je ze toch nog eens allemaal terug lezen? Neem dan een kijkje tussen de rest van onze vtwonen make-overs!

Kan je niet wachten om zelf thuis aan de slag te gaan en het nieuwe jaar met een nieuw interieur te beginnen? Snappen we! Kom gezellig langs in één van onze 73 winkels, dan kijken we graag met je mee!

Zoek jouw Aanhuis.nl-winkel!
Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?