Aflevering 3 - Schagen

In deze aflevering
Datum
oktober 2022
Opdrachtgever
Clarissa & Judith
Ruimte
Woonkamer, Kleedkamer
Producten
PVC vloeren, Vloeren, Kasten, Inloopkast

Clarissa en Judith lukt het maar niet om een warm thuis te maken in hun splitlevel woning in Schagen, maar Marianne schiet te hulp! Lees je mee?

How it started

Deze week is Marianne op bezoek bij Clarissa en Judith. Zij wonen sinds begin dit jaar in een prachtige splitlevel woning in Schagen en hebben moeite om hun totaal tegenovergestelde smaken samen te blenden tot één fijn interieur. Deze make-over is dus een mooie uitdaging voor Marianne, maar ze heeft het geflikt hoor, en hoe!

Op het gebied van interieur zijn Clarissa en Judith echte tegenpolen te noemen. Clarissa wordt gelukkig van een veilig interieur, waar pastel- en wittinten volop aanwezig zijn. Deze tinten combineert ze het liefst met zachte stoffen, zodat er een lichte en zachte stijl wordt gecreëerd. Judith’s hart gaat juist sneller kloppen van gedurfde en felle kleuren. Het liefst combineert ze de meest felle tinten en stoere stoffen, zoals leer, met gouden accessoires. Er is dus werk aan de winkel voor Marianne!

PVC vloer

Er lag een grijze tegelvloer, die niet veel warmte uitstraalde. Marianne is daarom gegaan voor een sfeervolle pvc vloer van Therdex, in de kleur Groningen. Door te kiezen voor rechte planken, zorgt de vloer al snel voor rust en eenheid. En de subtiele nerf versterkt de houtlook!

De vloer is gecombineerd met een Jumpax ondervloer, waardoor geluid gedempt wordt. Warm is de vloer nu ook zeker te noemen, want de vloer is gecombineerd met elektrische vloerverwarming. Zo konden alle radiatoren in de ruimte weg en hebben Clarissa en Judith altijd warme voetjes, heerlijk! Zeker weten dat jouw nieuwe pvc vloer ook goed ligt? Laat het leggen door onze vakmensen!

Ontdek onze pvc vloeren van Therdex

De droom van iedereen: een grote inloopkast!

Kast op maat

Wie maak je tegenwoordig niet blij met een inloopkast, moet Marianne gedacht hebben! En er is dan ook werkelijk aan alles gedacht. De inloopkast bestaat uit twee delen. Een open kast en een gedeelte met draaideuren. De basis van de kasten bestaat uit twee zwoele grijstinten, Cloud Grey en Lime Moon Grey. Deze sluiten goed bij elkaar aan en zorgen samen voor extra warmte in de ruimte. In de open kast is een praktisch interieur met accessoires gekozen. Denk aan planken voor kleding en schoenen, trekstangen voor kledinghangers, een spiegel en kaptafel, maar ook ingebouwde verlichting zodat alles extra goed zichtbaar is. Dat wil jij toch ook?

Bij de kast op maat met deuren is gekozen voor draaideuren. De inloopkast heeft voldoende ruimte om deuren te laten draaien. Heb jij deze ruimte niet, dan kies je voor een open kast of een kast met schuifdeuren. Heb je een kamer over en wil je graag een inloopkast? Kom naar onze winkel. Wij tekenen en rekenen het graag voor je uit!

Bekijk onze kasten op maat


Tot slot

Marianne ging voor Knuffel-rock en dat is haar gelukt ook! Met alle verschillende pastel- én felle kleuren, de houtlook pvc vloer als basis en zowel de warme als stoere elementen is er een echt thuis voor Clarissa en Judith gecreëerd. En dan hebben we het nog niet eens over die parel van een inloopkast! Wil jij dit ook? Kom dan langs in onze winkel.

Bezoek onze winkel


Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?