Aflevering 2 - Alkmaar

In deze aflevering
Datum
september 2022
Opdrachtgever
Meindert & Sandra
Ruimte
Woonkamer
Producten
Stalen deuren, Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën, Rolgordijnen

Bij Meindert & Sandra in Alkmaar is de geweldige stolpboerderij opnieuw ingedeeld en dat is zo goed gelukt! Dat kan Fietje, hé? Lees gezellig met ons mee!

How it started

Meindert houdt van robuust, strakke lijnen, industriële elementen. Hij wordt helemaal gelukkig van een landelijke stijl die wat donkerder is. En van praktisch. Sandra houdt ook van praktisch. Tot zover de overeenkomsten. Want Sandra houdt enorm van licht. Ze wil het licht en de natuur in huis halen. Daarbij maak je Sandra blij met hotel chique elementen, ronde vormen, aardse tinten en hout. Hmmm. Hoe gaat Fietje dat doen?

Stalen deuren

De plavuizen vloer lag er al en vormt een hele goede basis voor beide smaken. De muren zijn gestucd en dat laat de hele ruimte opleven. Een gezamenlijke wens van beide bewoners is een afsluitbaar kantoor, een prettige werkruimte. Daar weet Fietje wel raad mee. Door het plaatsen van een scheidingswand of van stalen deuren kan je redelijk eenvoudig een apart af te sluiten werkgedeelte maken. En stalen deuren zijn zo mooi! Je kent ze ongetwijfeld in het zwart, in Alkmaar is gekozen voor de witte variant. Hiermee behoudt je de industriële wens van hem en de voorkeur voor licht van haar.

Stalen deuren zijn er in veel verschillende soorten. Denk aan enkele en dubbele deuren, maar ook aan taats- of schuifdeuren. Je kan zelf een vlakverdeling van het glas kiezen. Dat glas kan transparant zijn of van melkglas, daarmee verminder je inkijk. Het grote voordeel is dat je nu echt een aparte werkruimte hebt zonder dat het woongedeelte kleiner lijkt. Door al het glas blijft het lekker licht in zowel het woon- als werkgedeelte. Hij blij, zij blij!

Bekijk onze stalen deuren

Hoe geweldig zijn die lichte stalen deuren?!?

Raamdecoratie

Hoe fijn dat er altijd iets voor de ramen past, ook al zijn de voorkeuren en wensen van de bewoners nog zo verschillend! Want met bijvoorbeeld rolgordijnen kan je werkelijk alle kanten op. Bij Aanhuis.nl maken we ze graag op maat voor je. Jij kiest de kleur, met of zonder dessin en stofdikte. Want we hebben stoffen in verschillende transparanties. Van lekker verduisterend tot mooi lichtdoorlatend, zoals in Alkmaar.

Ook bij horizontale jaloezieën heb je veel keuze. In materiaal, in kleur en in bediening. En wat is het gaaf geworden he? En de stijlen en smaken zijn in Alkmaar echt goed samengesmolten. Beetje een stoere en industriële woonstijl voor Meindert, met al het licht en houten, aardse elementen voor Sandra. De gezamenlijke en het apart af te sluiten werkgedeelte is de winst voor de bewoners. Wij zeggen; applaus voor Fietje!

Ontdek onze raamdecoratie

Tot slot

Ben je op zoek naar bovenstaande producten of wil je graag meer weten over alle soorten vloeren? Kies je voor een harde vloer als pvc en wil je deze combineren met een eigentijds karpet? Wil je nieuwe raamdecoratie of buitenzonwering of een perfect passende kast op maat onder de schuine kant? We helpen je graag! Kom gezellig langs in één van onze winkels, waar we klaar staan met inspiratie & advies. Tot snel!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!

Een fijn familiehuis creëren in Woudenberg, door Scandinavisch en industrieel te combineren? Voor Fietje een fluitje van een cent! Lees hier meer over de make-over bij Bram & Marloes!
Clarissa en Judith lukt het maar niet om een warm thuis te maken in hun splitlevel woning in Schagen, maar Marianne schiet te hulp! Lees je mee?
Een nieuwbouwhuis in IJmuiden. Klinkt goed he? Nu nog wat sfeer en eenheid graag. Liza steekt de handen uit de mouwen. En hoe!