Aflevering 7 - Oss

In deze aflevering
Datum
april 2022
Opdrachtgever
Bas & Eddie
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Raamdecoratie, Gordijnen, Vouwgordijnen

Jeetje, wat is Marianne weer fantastisch bezig geweest! Deze make-over is gedurfd en heeft lef, maar vooral heel veel sfeer. Lees je mee, hoe Marianne met onze Aanhuis-momentjes er één smaakvol geheel van heeft gemaakt?

How it started

Eddie en Bas missen sfeer in hun huis in Oss. De woonruimte is verdeeld over een zithoek beneden en een eetkamer/keuken een trapje omhoog. De gewaagde smaak van Bas vol met neon, retro vormen en heel veel kleur kan nog niet matchen met de industriële en moderne stijl van Eddie. Tijd om deze totaal verschillende interieur ideeën om te toveren tot één geheel.

Gordijnen

Bas en Eddie hebben al bijna 20 jaar de oude gordijnen van de vorige bewoners voor hun ramen hangen, tijd om dat te veranderen! Marianne gaat in de zithoek voor voiles. Perfect voor de hoge ramen achter het huis! De voiles hebben een waveplooi en de rails waar ze aan hangen heeft er een ronding in zitten, zodat de mannen de gordijnen om de hoek kunnen laten hangen om zo nog meer sfeer creëren. Deze gordijnen zijn van De Ploeg en zijn gemaakt van de stof Drift en hebben de kleur 06.

Deze gordijnen zijn naast dat ze heel mooi zijn, ook nog eens gemaakt van een duurzame gordijnstof. Zo wordt de natuur ook nog eens een handje geholpen!

Ontdek onze wavegordijnen

Industrieel en moderne smaak! Marianne kiest voor een perfecte combinatie!

Vouwgordijnen

Ook de vouwgordijnen in de keuken komen van De Ploeg. Hier heeft Marianne ervoor gekozen om dezelfde duurzame stof te gebruiken als de voiles in de woonkamer, maar om de keuken een aparte ruimte te doen laten lijken, hebben deze een andere kleur dan de vouwgordijnen in het eetgedeelte. Deze deelt dezelfde kleur 06 als de voiles, maar in de keuken is besloten voor een lichtblauwe kleur 44.

En hoe mooi is het dat Marianne hier twee verschillende kleuren kiest. Dit past helemaal in de excentrieke stijl van Bas! Maar de strakke vouwgordijnen matchen dan weer bij de wens voor modern van Eddie. Perfect gecombineerd dus.

Bekijk onze vouwgordijnen

Tot slot

Nou, de reactie van beide mannen zegt genoeg denk ik! Wat een fantastisch resultaat heeft Marianne ervan weten te maken. De stijl die ze bedacht heeft, namelijk ‘Modern, Sophisticated Glam’, past perfect bij zowel Eddie als Bas! Ze zijn er zelfs even sprakeloos van!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen in jouw interieur? Wil je advies over een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of een complete inrichting? Kom dan eens langs bij één van onze winkels. Wij helpen je graag!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?