Aflevering 8 - Amsterdam

In deze aflevering
Datum
april 2022
Opdrachtgever
Roos & Michiel
Ruimte
Woonkamer
Producten
Stalen deuren, Raamdecoratie, Gordijnen, Rolgordijnen

Hier is de laatste make-over en wat is ie weer fantastisch he?! Het huis van Michiel en Roos is helemaal New Chic!

Stalen deuren

Dat zie je meteen met deze prachtige gouden stalen deuren. Ze geven gelijk een chique uitstraling. Bij Aanhuis kan je ook kiezen voor stalen deuren en puien. Maar ook uit een stalen scheidingswand of zoals hier, voor een stalen schuifdeur.

Wij komen graag bij jou opmeten, monteren en zorgen dat hij volledig voor jou op maat is. Kies uit zwart, wit of uit de nieuwe kleur in de collectie; brons! Zo is er een stalendeur passend bij elke woonstijl.

Ontdek onze stalen deuren

Gordijnen

Sfeervol wonen? Dat doe je met gordijnen. Eva kiest hier voor dikke overgordijnen, gecombineerd met lichte en semi-transparante voiles. De kleur past perfect bij de stalen deuren en complimenteren de woonkamer.

Ben jij ook op zoek naar gezellige overgordijnen, maar weet je nog niet precies wat past bij jouw woonstijl? Kom dan gezellig bij ons lang! Wij helpen in één van onze winkels met deskundig advies en laten jou alles zien op het gebied van gordijnen.

Bekijk onze gordijnen


Helemaal New Chic in Amsterdam!

Rolgordijnen

Als laatste heeft Eva rolgordijnen neergehangen in de woonkamer. Deze zijn van een lichtdoorlatende stof. Dit zorgt voor sfeer, maar maakt het ook lekker licht in huis, dat geeft een ruimtelijk gevoel. Hierdoor lijkt de kamer ook weer groter, win-win dus!

Denk er ook eens aan om je raamdecoratie elektrisch te maken! Dat maakt het heerlijk makkelijk, zo vanaf de bank je raamdecoratie omhoog of omlaag doen. Wil je alles weten over slimme raamdecoratie, verlichting en vloerverwarming? Maak hier dan een afspraak, dan helpen wij je graag.

Ontdek onze rolgordijnen

Tot slot

En dit was hem alweer! De laatste aflevering van vtwonen ‘weer verliefd’ seizoen 16. Zien wij je volgend seizoen weer terug? Wij kunnen in ieder geval niet wachten! In de tussentijd geniet je hier van alle oude aflevering, inclusief de leukste Aanhuis momentjes. En heb je genoeg inspiratie opgedaan? Kom dan langs in onze winkel en zoek jouw droominrichting uit.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!