Aflevering 3 - Aalsmeer

In deze aflevering
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
John & Fleurie
Ruimte
Woonkamer, Werkkamer
Producten
Raamdecoratie, Plissés, Behang, Stalen deuren

‘Modern Romance’ in het huis van Fleurie & John. Dat is strak met romantiek. Dat is écht heel mooi. Dat is zeker de moeite waard om te bekijken! Kijk je mee?

How it started

Een fantastische jaren 30 woning, die op dit moment eruitziet als villa Kakelbont maar wel met een goede vibe. Niks mis mee, alleen is het niet de smaak van John. Fleurie fleurt er wel van op. Zij is juist van de vintage spullen, maar dat past weer niet bij de strakke smaak van John. Maar goed dat Marianne er is om die 2 stijlen toch samen te voegen en een verbinding te maken in het huis.

Eijffinger behang, plissés en stalen deuren van Aanhuis.nl

Modern Romance

Marianne heeft voor de stijl Modern Romance gekomen. En dat zie je terug in de rustige kleuren op de muur (Saliegroen van Flexa) in combinatie met het grafische behang (Eijffinger) met hier en daar romantiek door de diverse prints in het huis. Rust, door het niet op alle plaatsen druk te maken, alleen op de plekjes van Fleurie zoals op de piano. Frisheid door licht kleurgebruik zoals de raambekleding, onze plissés van de Aanhuis collectie, zijn licht waardoor de woonkamer en het kantoor een stuk lichter is. Met de top down-buttom up functie van de plissés bepaal je zelf hoeveel licht ernaar binnen mag vallen. Een praktische en slimme oplossing voor in de woon- en werkkamer. Een beetje vernieuwing heeft Marianne toegevoegd door de moderne vormen van de banken en het toevoegen van de stalen schuifdeur (Gewoon Gers) voor hun eigen werkplek.

Ontdek onze plissegordijnen

Tot slot

Tsja, als je dan zo'n prachtige stalen deur naar de hal hebt, dan wil je dat je trap ook de moeite waard is! Is je trap in goede staat, zoals in het nieuwbouwhuis van Michel en Kelly, dan kan je direct kiezen voor trapbekleding. De keuze voor tredes met marmerlook is helemaal Kelly haar ding. Je kan natuurlijk ook kiezen voor tapijt of om je trap alleen te schilderen. En die verlichting? Niet alleen handig, ook supermooi! Je zou de bank bijna in de hal plaatsen :).Is je trap van een veel mindere kwaliteit dan in Ede, kies dan voor traprenovatie. Wij zorgen dat de ondergrond en de zijkanten van je trap helemaal tip top in orde komen zodat je met een gerust hart elke bekleding kan kiezen. Of je een open of een dichte trap hebt, recht, rond of met meerdere bochten; bij Aanhuis draaien wij onze hand er niet voor om!

Bekijk de opties voor je trap

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!