Aflevering 14 - Rhoon

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Roeland & Wendy
Ruimte
Woonkamer, Werkkamer
Producten
Kasten

‘Winter meets spring’, met dit als resultaat! Blauw is het toverwoord, met zelfs onze kasten op maat in die kleur! Benieuwd naar het resultaat en hoe jij het zo kan krijgen? Bekijk het hier!

How it started

Een drive-in woning, dat is waar Marianne vandaag haar slag geslagen heeft als het gaat om het samenbrengen van 2 stijlen. De drive-in woning staat in Rhoon met als bewoners Wendy & Roeland. En zij zijn op zoek naar meer warmte, meer karakter. Niet een overbelicht huis, maar een huis met pastelkleuren, diepte en goede meubels. Vind jij dat het Marianne gelukt is?

Uitgangspunt van Marianne is ‘Winter meets spring’. Blauw is daarbij zeker het toverwoord, want veel is blauw. Blauw is waar zeker Roeland voor warmloopt. Die kleur is dan ook overal in toe te passen én het past perfect bij de pasteltinten van de eettafel en de bank. Zelfs in de spullen die van Aanhuis.nl zie je blauw. Benieuwd hoe? (just keep reading)

Kast op maat

Opbergruimte is een ding. Zeker in het huis van Wendy & Roeland. 2 kinderen en een raar gevormde kamer. Hoe en waar zet je dan een kast neer om iets fatsoenlijk in op te bergen? Marianne heeft daar wel een idee over, namelijk een kast op maat van Aanhuis.nl. Het zegt natuurlijk al alles: ‘een kast op maat’, maar het is meer dan een passend formaat. Een kast op maat van Allure maak je zelf helemaal naar wens. De formaten, de kleuren, het gevoel, álles. Zo maak jij een unieke kast voor in jouw kamer.

Bekijk onze kasten op maat

Een mooie en ruime plek voor al je spullen met onze kasten op maat!

GAAF!

Marianne heeft gekozen voor een collage opstelling bij de televisie uit de GAAF! collectie van Allure. Alles in de kleur nachtblauw (lime midnight). Een stoere blauwe kleur passend bij de stijl van Roeland en zeker passend in het gehele ‘blauwe’ interieur. De klep- en draaideuren hebben een 'push to open greep' voor een strak geheel.

Om de vide meer te betrekken bij de woonkamer heeft Marianne ook een kast op maat in dezelfde kleurstelling daar geplaatst. Nu hebben ze een werkkamer die rust geeft, want alles ligt opgeborgen achter de Lime Midnight push to open draaideuren. Het middelste gedeelte fungeert als bureau en is als een kubus gemaakt en steekt net iets meer voor de kast uit.

Ontdek GAAF!

Tot slot

De ruimte is warmer en heeft een betere functie als woonkamer. Mooie kleuren, prachtige meubels en natuurlijk 2 fantastische kasten. Denk je nou, ik wil ook zo’n kast? Dat kan! Hoeft niet deze te zijn, je kan je eigen kast op maat laten maken. In de ruimte die jij wil, met rare formaten en wellicht interessante kleurcombinaties. Kom langs in onze winkel en we helpen je graag.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!