Aflevering 13 - Hoofddorp

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Dennis & Eline
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën, Marmoleum, Duurzaam, Vloeren

Eentje in stijl! Een duurzame marmoleum Click vloer zonden zichtbare naden en met de bestaande vloerverwarming. En bamboe voor de ramen. Doen!

How it started

Het zal je gebeuren; je krijgt de sleutel van een tof nieuwbouwhuis én je gaat bijne tegelijkertijd bevallen van je eerste kindje. Niet heel gek dat er dan weinig tijd overblijft om de inrichting helemaal tiptop te maken, toch? Inmiddels is kleine Tess 5 jaar en wordt het hoog tijd om de verschillende woonstijlen eens te combineren. Want hij; zwart, wit en minimalistisch en zij; veel kleur, bloemetjes en ultiem bohemian Ibiza. En wat doet Eva? Eva doet het!

Eva heeft er echt iets moois van gemaakt waarbij ze goed rekening heeft gehouden met de smaken van Dennis & Eline. Dennis kiest voor zwart, wit en grijs in zijn outfits en ook het liefst in zijn interieur. Tikkeltje Scandinavisch, maar strak, modern met industriële items. Daarbij graag praktisch, opgeruimd en gezellig. Eline is mega fan van het Ibiza gevoel in zowel haar kleding als in haar interieur. Rotan, zachte kleuren, gekleurde bloemen en een gouden randje. Okay... niet zo gek dat alles in huis een compromis is. Eva haar handen jeuken, want dit is zeker op te lossen!

Marmoleum Click

We beginnen met de vloer, een duurzame vloer! Marmoleum Click is ijzersterk, slijtvast en gaat heel goed samen met de vloerverwarming die al in het huis ligt. Marmoleum Click is de schoonste vloer ter wereld en wordt volledig CO2 neutraal geproduceerd. Doordat wij de click variant leggen ontstaat er een groot rustig en strak vlak zonder zichtbare naden. En als we het doen, doen we het goed; we leggen hem in de volledige benedenverdieping en dat is echt supergaaf! Dit is de de Marmoleum Click uit de Blauw collectie, nummer 933582. Exclusief verkrijgbaar bij Aanhuis.nl in 14 verschillende kleuren, effen of betonlook.

Ontdek onze Marmoleum Click vloeren

Een zomerse en warme uitstraling in huis!

Houten jaloezieën

En... Deze make-over maken we in stijl af! Bij zowel de woonwensen van de beide bewoners, als bij het nieuwbouwhuis passen houten jaloezieën perfect voor de ramen. Deze strakke raamdecoratie is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en uitvoeringen. In Hoofddorp is gekozen voor de bamboe variant in de kleur 3607. Strak en modern zoals Dennis het graag ziet met de zomerse, warme uitstraling voor Eline. Gekozen is voor de breedte van de lamellen in 50 mm.

Bekijk onze jaloezieën


Tot slot

Die twee in Hoofddorp zijn me een portie blij met het resultaat! En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen!

Wil jij ook een nieuwe duurzame vloer of ben je toe aan andere raamdecoratie? Onze winkels zijn hier volledig op ingericht en helpen je natuurlijk graag! Vraag gerust advies en doe bakken inspiratie op. Kom naar de winkel bij jou in de buurt!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!