Aflevering 16 - Diemen

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Daniël & Sarah
Ruimte
Woonkamer
Producten
Vloeren, Duurzaam, CorQ

En zo heb je 2 werelden in één ruimte met verschillende duurzame kurk vloeren! Is dat een goede combinatie?? Bepaal het zelf maar, wij zijn in ieder geval enthousiast!

How it started

Een mooi uitgebouwd huis in Diemen, daar waar Sarah & Daniël met hun 2 kinderen wonen. Uitgebouwd, maar niet goed ingericht. Daniël schuift regelmatig met de meubels, want ja: hoe deel je zo’n grote ruimte in? Ze zijn zelfs al bijna zover dat ze het liefst weer verhuizen! Maar dat laat Eva niet toe. Ze heeft er namelijk weer een plaatje van gemaakt.

Smaakverschil is vaak het punt waarom stellen er qua inrichting niet uitkomen. Maar naast dit verschil, is het ook de functionaliteit van de ruimte waar ze tegenaanlopen. Ze weten niet hoe ze het beste de ruimte moeten benutten zodat iedereen een plekje heeft. Laten we starten met de combi van smaken die Eva samen moet voegen. Voor Sarah is het Scandinavisch met pasteltinten en het liefst met roze. Daniël is meer warm te krijgen voor een industrieel interieur met een stoere en natuurlijke touch. Qua ruimte heeft Eva het simpel aangepakt. Werken met grootse elementen mét daarbij de zekerheid dat iedereen een plekje heeft.

CorQ vloer 1

Een momentje moeten we het eigenlijk niet noemen, MOMENT is een betere benaming. Wederom hebben we weer een mooie en functionele basis gelegd voor het hele interieur. En niet met één toepassing, maar met 2 verschillende. Eva heeft gekozen voor 2 verschillende duurzame vloeren uit onze Blauw collectie. Wat ze nu hadden was een licht eiken laminaatvloer. Beetje basic, dus dat mocht wel wat spannender. Dat is Eva wel gelukt.

In het woongedeelte en de keuken heeft ze gekozen voor een duurzame vloer (CorQ XL201403) met eiken uitstraling die met een digitale printtechniek zijn gemaakt, waardoor er ook bijna geen herhaling van een patroon te zien is. Alle XL-planken van 30x180cm zijn bijna uniek.

Ontdek onze duurzame vloeren

2 verschillende CorQ vloeren van Blauw!

CorQ vloer 2

In het serre gedeelte ligt een lichte duurzame vloer (CorQ natuur 202402) van kurk met ook het echte kurkmotief, afgewerkt met een lichtgrijze slijtlaag. Door in het gedeelte waar de eettafel staat een andere vloer te leggen heeft Eva een tweedeling gemaakt in de kamer. Twee verschillende werelden of eilanden die zeker bij elkaar passen.

Beide vloeren zijn onderhoudsvrij door een duurzame slijtlaag, dus opnieuw lakken is absoluut niet meer nodig. Kurk is en blijft ook een heel comfortabel product en door de harde en sterke toplaag voelt deze ook heel prettig aan de voeten. De vloeren passen goed bij elkaar en natuurlijk bij de kleuren en meubels die Eva heeft gebruikt in de nieuwe kamer van Sarah & Daniël.

Tot slot

Met de warme kleuren op de muur, het grasweefsel behang van Eijffinger uit de collectie Natural Wallcoverings lll, de stoere meubels en het knutselhoekje voor Sarah is dit weer een heerlijke make-over uit de handen van Eva. Verhuizen hoeft voor Sarah & Daniël echt niet meer, ze blijven lekker op dit mooie plekje.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!