Aflevering 1 - Noordwijk

In deze aflevering
Datum
september 2021
Opdrachtgever
Damian & Naomi
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Slimmer Wonen

Waarom simpel doen, als het slim kan! Daarom hangen er nu elektrische vouwgordijnen in het huis van Naomi & Damian! Weten hoe het werkt? Bekijk dan hier het eindresultaat!

How it started

Hoppa, we zijn weer begonnen! Tot bijna het einde van het jaar mogen we je weer ieder zondag (en binnenkort ook op woensdag) volstouwen met interieurinspiratie. En dan doen we door een beetje misbruik te maken van stellen die niet tot een compromis komen als het gaat om de inrichting. De stylist van vtwonen komt helpen. En wij van Aanhuis.nl helpen de stylist weer. Net als bij deze 1e aflevering. Of je nu wel of niet hebt gekeken, we nemen je graag nog even mee terug naar onze Aanhuis momentjes.

Naomi & Damian uit Noordwijk hebben de hulp van Liza ingeschakeld. Het probleem is simpel; in het interieur staat bijna niks. Dat krijg je als je niet op één lijn ligt. Keuzes maken is een ramp en om ruzie te voorkomen, kan je beter geen keuzes maken. Verschillen zijn ook groot: van zachte tinten voor Naomi tegenover lef en kleur voor Damian. Wat gaat Liza hiervan maken?

Slim wonen

Als Aanhuis.nl staan we graag vooraan als het gaat om slim leven. Alles om het jou gemakkelijker te maken. Vandaar dat we voor Naomi en Damian Sean van Slimmer Wonen hebben gevraagd om elektrische vouwgordijnen van Inside (Favorite nr. 80) op te hangen. Sean heeft verstand van deze Smart oplossing en sluit in no-time een smart home box en koppelt daar gelijk de verlichting aan. Deze maakt hij weer ‘slim’ met een Busch-Jaeger Free@home, waarbij hij gelijk alle schakelaars en dimmers voor de verlichting aanpakt in matzwart van Busch-Jaeger Future Linear. Modern, strak en duurzaam, want dit schakelmateriaal is bekroond met het duurzaamheidscertificaat ‘Cradle to Cradle Certified™ Basic’.

Het slimme Busch-Jaeger Free@home systeem kan een heel huis aansturen met raamdecoratie, verlichting, verwarming, airco en zelfs in combinatie met je deurbel. Bedraad én draadloos, dus voor nieuwe en bestaande woningen geschikt. Sean heeft het System Access Point 2.0 geplaatst, dat het brein van het systeem vormt in combinatie met draadloze slimme dimmers voor de verlichting in huis.

Ontdek de Smart Home opties

Alles elektrisch met nieuw schakelmateriaal bij Damian & Naomi

Elektrische vouwgordijnen

De vouwgordijnen, waar er in totaal 4 van zijn, hebben we op maat laten maken zodat ze precies passen. De kleur is licht en warm en past hierdoor perfect in de stijl van Naomi. Maar wees niet bang voor Damian. Het interieur is verder kleurrijk met hier en daar een tikkeltje lef ;-)

En we denken ook dat Damian wel blij is met het elektrisch bedienbare gedeelte. De vouwgordijnen hebben namelijk sterke en slimme accumotoren die her-oplaadbaar zijn en slim te bedienen met je telefoon, stem (door een Google nest mini) of een afstandsbediening. Ook kan je scenario’s op specifieke tijden programmeren, waarbij je naast je vouwgordijnen ook je verlichting en eventueel muziek laat mee schakelen. Het huis werkt nu voor Naomi en Damian, zelf hoeven ze nog weinig te doen.

Schakelmateriaal

De aangepaste schakelaars in huis zijn naast het mooie design ook nog fijn in gebruik. Je kan de verlichting bedienen en scenario's starten. Handig voor als je 's avonds naar bed gaat, of opstaat in het donker. Is het donker in je kamer, dan kan je je schakelmateriaal gewoon vinden. Ze zijn namelijk voorzien van een oriëntatieverlichting (een klein ledlampje). Zo zie jij ook waar je je verlichting kan bedienen in het donker.

Bekijk onze vouwgordijnen

Tot slot

Dat ze enthousiast zijn is duidelijk. Dat zijn wij ook :-) Want naast het feit dat de beide smaken weer als een goed gemixt roereitje zijn samengevoegd, is het huis ook klaar voor de toekomst. En daar hebben hebben wij, samen met Slimmer Wonen, een steentje aan bijgedragen.

Meer weten over de vouwgordijnen, Slimmer Wonen of gewoon de mogelijkheden van Aanhuis.nl? Kom langs in één van onze 70+ winkels.

Tot volgende week!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!