Aflevering 4 - Bergschenhoek

In deze aflevering
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
Bengt & Priscilla
Ruimte
Woonkamer
Producten
CorQ, Slimmer Wonen

De duurzame én warme CorQ vloer gebruikt bij vtwonen ‘weer verliefd’ maakt indruk op het stel! Op jou ook? Je leest er alles over bij Aanhuis!

How it started

Rotterdammers die door gezinsuitbreiding in Bergschenhoek zijn gaan wonen. Kan prima natuurlijk, alleen dan moet je van je huis ook wel een ‘thuis’ maken. En dat is het nu niet. Bengt is van het strakke en Priscilla ziet liever een landelijk interieur. Het werd dan ook echt tijd om het team van vtwonen in te schakelen met de hoofdtaak voor Fietje om er één geheel van te maken.

Waar ze zeker wat aan moeten doen is de ‘rode’ vloer in de woonkamer. Die is te bepalend en geeft geen fijne basis voor de rest van het interieur. Ook de ingebouwde kast moet anders door de indeling en de slaapkamer kan ook wel een beetje Tender Love & Care (TLC) gebruiken. En ik weet niet of je hebt gekeken, maar het is Fietje wel gelukt! Leuke is dat we Jesse & Sean van Aanhuis.nl aan het werk hebben gezien om Fietje te helpen. Met succes welteverstaan :)


CorQ vloer

Het is één woord, het ligt op de grond en was foeilelijk? Exact: de VLOER. Fietje heeft, samen met Aanhuis.nl, gekozen voor een lichte, duurzame CorQ vloer. Deze vloer, gemaakt van kurk, is 100% CO2 neutraal geproduceerd. De lichtere houttint in de kleur Eich Polarweiss 200928 zorgt voor een veel frissere look & feel en door de vloer in de breedte te leggen onderbreek je de lange en smalle kamer.

CorQ is opgebouwd op een natuurlijke en duurzame basis van kurk met een digitale print technologie in verschillende unieke eiken dessins. Door deze unieke opbouw heeft deze vloeren collectie dezelfde eigenschappen als CorQ natuur. De vloer is onderhoudsvrij door een duurzame slijtlaag. Heeft Jesse die mooi gelegd of niet?

Bekijk onze duurzame vloeren

Slim en duurzaam wonen!

Slimmer Wonen

Bij de vloer alleen bleef het niet voor ons. Onze Sean heeft namelijk er ook voor gezorgd dat de vloer ook nog warm is door de elektrische vloerverwarming. Met de slimme thermosstaat die samen met de verlichting dimmers van Busch-Jeager gekoppeld aan de Smart Home Box van Fibaro. Zo kan je de verlichting en de vloerverwarming tegelijk bedienen met je telefoon of zelfs als ze er niet zijn. Sean heeft ze zo ingesteld dat als ze het huis verlaten dat de verwarming omlaaggaat en de lampen uit. Scheelt energie- en gaskosten. In de ruimte scheelt het ook radiatoren aan de muur. Voordeel op voordeel!

Ontdek onze elektrische vloerverwarming

Tot slot

Samen met de slaapkamer, hal, trap, schuifpui en een stukje tuin is het huis weer een gezellig geheel. Veel behang van Eijffinger en de prachtige stalen deuren van Gewoon Gers. Een beetje Ibiza in Bergschenhoek met veel gezelligheid. Een plek waar Priscilla & Bengt een mooie tijd gaan beleven.

Wil je ook graag weer een gezellig huis? En let je dan ook graag op het duurzame karakter én bespaar je het liefst ook op je energiekosten? Dan is een bezoekje aan Aanhuis.nl zeker een aanrader. We helpen je graag!!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!