Aflevering 4 - Zoetermeer

In deze aflevering
Datum
maart 2021
Opdrachtgever
Lindie & Stephan
Ruimte
Woonkamer
Producten
Vloeren, PVC vloeren

Een statement maken die nèt even iets anders is dan je gewend bent. Nieuwsgierig wat Eva als ‘wow’ factor heeft bedacht? Je ziet het hier!

How it started

Samenwonen en dan tegen een enorm smaakverschil aanlopen. Een nachtmerrie voor het jonge stel Lindie & Stephan uit Zoetermeer. Lindie is gek op fluffie stofjes, veel kleur, ronde vormen en tierelantijntjes. Stephan is toch meer van het strakke, het witte en zo weinig mogelijk spullen. Lost Eva dit probleem voor ze op? Zeker weten! Met nogal een statement op de vloer, al zeggen we het zelf.

PVC vloer

De grote woonkamer krijgen ze maar niet gezellig. Ook de grote blauwe wand heeft niet geholpen. Maar daar heeft Eva wel iets op gevonden, ze heeft voor een statement vloer gekozen. De huidige vloer lag er al en eigenlijk vonden ze hem al meteen niet mooi. Hij is nu zo flink verkleurd, dat ie wel aan vervanging toe is. Eva heeft gekozen voor een donkerbruine, bijna zwarte, pvc vloer van Moduleo Moods (103). De vloer heeft door de kleur al een ‘wow’-effect, maar door het leggen in een Hongaarse punt nóg meer klasse gekregen. Net weer even iets anders dan een visgraatvloer die we de laatste tijd wel vaker zien. Lindie houdt ook wel van net even iets anders, dus dit past perfect.

Ontdek onze Moduleo PVC vloeren

De vloer lijkt net echt van hout!

PVC vloer

Door de houtstructuur aan de oppervlakte van de pvc stroken, lijkt het net echt hout. Verder heeft het alle voordelen van een pvc vloer: geluiddempend, onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.

De kamer is verder een stijl die bij beide past. Een heerlijke zachte bank in kleur voor Lindie en zwart stalen deuren weer voor Stephan! Beetje kleur, beetje wit, maar voornamelijk veel gezelligheid waar dit jonge stel zeker nog jaren van gaat genieten.

Tot slot

Zie je nu die vloer en denk je ‘WIL IK OOK!!’ Snappen we. Het kan ook! Kom dan langs bij de Aanhuis winkel bij jou in de buurt en zoek je favoriete vloer uit. Onze stylisten helpen je graag om uit te zoeken welke vloer nu het beste bij je past.

Tot snel!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?