Aflevering 1 - Apeldoorn

In deze aflevering
Datum
september 2020
Opdrachtgever
Astrid & Peter
Ruimte
Woonkamer, Bijkeuken
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, Kasten

Astrid & Peter zoeken een combinatie van stoer en kleur mét opbergmogelijkheden. Dat is gelukt! Vooral door een waanzinnige wasmachinekast op maat met wijn koelkast!

How it started

Stoer, wild, kleur en gekkigheid. Dat is niet tegen dovemans oren gezegd bij vtwonen stylist Fietje Bruijn. Fietje vindt alleen mooi niet genoeg. In een huis moet geleefd worden, functionaliteit is belangrijk. En dat komt deze week heel goed van pas!

Astrid en Peter wonen sinds enkele jaren samen in het huis van Astrid. Nadat de kids zijn uitgevlogen is het tijd voor een huis voor hun twee. De woonwens is een gezellige, niet zo donkere woonkamer met een stoer tintje of vol gekkigheid. Daarbij genoeg ruimte voor iedereen en voldoende ruimte om op te bergen. Wat denk je? Gaat het Fietje lukken?


De woonkamer

In de woonkamer ligt een donkere vloer en ook de meubels zijn donker. De muren zijn saai. Dat Astrid zo'n vrolijke, kleurrijke vrouw is, zie je niet terug in het interieur.

Peter houdt van industrieel. Hij is gek op robuuste elementen en een stoer interieur. Petrol en groen vindt Peter mooie kleuren, maar heel veel kleur hoeft ook weer niet van hem. Astrid daarentegen houdt van wild en hysterisch kleurig. Samen zijn ze het over eens dat er iets mag gebeuren waarbij het 'fijn thuiskomen' blijft en er ook goed opgeborgen kan worden. En daarmee ging Fietje aan de slag!

In de woonkamer hebben wij in de erker vouwgordijnen geplaatst. De vouwgordijnen zijn van de stof ByZum, Jix 21. Dit is een mooie groene tint, passend bij de muren.

Bekijk onze vouwgordijnen

De wasmachine en droger in een kast op maat plaatsen is echt het einde!

Kast op maat in de bijkeuken

Heb je de bijkeuken gezien? Een handige ruimte, maar deze zag er ouderwets uit. En dat je hier een fantastische ruimte van kan maken bewijst Fietje maar weer eens. Oude kastjes eruit en een geweldige wasmachine kast op maat er weer in! Doordat de kasten wandvullend zijn gemaakt berg je alles lekker op; je wasmiddel, strijkplank, maar dus ook de wasmachine en droger en zelfs...jaja de wijn voorraad!

De wasmachine en droger in een kast op maat plaatsen is echt het einde. De kast zorgt voor stabiliteit zodat de machines er niet uit trillen en uiteraard is de constructie van watervast materiaal gemaakt. Zo maak je van een kleine ruimte en overzichtelijke en nette bijkeuken.

De kleur van de kast past bij de rest van het huis. Het is kleur U311 Roasted Brown met achterwanden in de kleur U727 Steengrijs. Alle deuren en lades hebben het soft-closing systeem waardoor er geen enkel deurtje dichtklapt.

Onder de wasmachine en droger, beide op ergonomische hoogte, zijn handige uittrekplanken weggewerkt waar je de wasmand op kan zetten. Onder deze uittrekplanken vind je hoge lades, speciaal op de hoogte van was- en schoonmaakmiddelen; daar is goed over nagedacht! Achter de draaideuren zijn de cv en leidingen netjes weggewerkt met als kers op de taart; de bestaande wijnkoelkast ingebouwd.

Tot slot

Wij begrijpen dat je hier enorm hebberig van wordt. Kijk voor meer informatie op onze pagina over wasmachinekasten of maak een afspraak in één van onze winkels!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!