Hor met magneetsluiting

De voorzethorren kunnen worden voorzien van een magneet sluiting. Dit kan ook met deur- en raamhorren. Het uiteinde van de raam- en deurhor wordt voorzien van een magneetje en het deur- en raamkozijn ook. Bij het sluiten van de raam- of deurhor sluit dit magneetje de opening perfect af.

Hor met magneetsluiting

Gemak dient de mens, want een hor voorzien van magneet sluiting kan je gewoon lekker achter je dicht laten vallen. Ook bij het openen van de hor is het een lichte duw-beweging en hordeur slaat open. Makkelijk als je net even met een dienblad in je handen loopt of je handen vol hebt met andere spullen. Er komt in ieder geval geen vlieg meer binnen!

Zijn er ook magneet gordijnen?

We zouden de vraag misschien niet stellen als we geen antwoord hadden, maar er zijn tegenwoordig ook magneet gordijnen. De magneetgordijnen zijn makkelijk te bevestigen in de dooropening en handig in gebruik. Met magneetgordijnen hoef je nooit achterom te kijken of er nog een opening is waar een vlieg naar binnen kan komen. De gordijnen vallen namelijk altijd weer op hun plek, door de magnetisch sluiting.

Vind een winkel bij jou in de buurt om alle mogelijkheden te testen, voelen en beleven. Ontdek alle verschillen tussen magnetisch horren en gordijnen in één van onze Aanhuis-winkels.

Bezoek onze winkelGeen geknoei met montage, lekker simpel; magneetsluiting!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief