Aflevering 8 - Woerden

In deze aflevering
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
Hendrik Jan & Wanda
Ruimte
Woonkamer, Keuken
Producten
Vloeren, Vinyl

Wowfactor voor de vloer bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Liza heeft gekozen voor een Cemento vinylvloer van Interfloor. En eerlijk? Copy-Paste naar ons graag! Benieuwd naar de make-over?

How it started

Van boerderij naar een jaren ’70 huis. Dat is nogal een stap, zeker als het gaat om de sfeer. En zeker voor Hendrik-Jan is dat landelijke nog wel gemis. Kan Liza er weer een beetje pit in krijgen? Met de smaken die verschillen, maar écht wel te doen zijn, heeft ze er een fantastisch plaatje van gemaakt. Hier zijn we fan, dat mag duidelijk zijn ;-)

Het huis is niet ‘af’. De keuken staat er wel, maar moet ie zo blijven? En verder heeft de woonkamer veel kleur maar zeker geen eenheid. De smaken die ze hebben zie je ook niet terug. Hij wil graag landelijk, praktisch en duurzaam met vele stoere elementen zoals hout en steen. Zij is van de kleuren, alleen dan wel ‘opgeruimd’. De stijlen Scandinavisch, Bohemian en modern spreken haar het meeste aan. Een ‘zen’ inrichting met ronde vormen en veel warmte. Genoeg te doen voor het team van vtwonen en ik ben onwijs trots dat wij weer voor een perfecte basis mochten zorgen.

Vinylvloer

De basis in de vorm van de vloer. Een stoere vloer, een landelijke vloer die zeker zorgt voor het uitgaanspunt om beide stijlen te combineren. Liza heeft gekozen voor de Dynamic Cemento Vinylvloer (kleur 609) van Interfloor. De vloer is niet van een echte betonvloer te onderscheiden. Je ziet geen naden of voegen als bij een tegelvloer en met de banen van maar liefst 4 meter breed zijn de kleine naden amper te vinden. Deze vinylvloer is sterk (geen scheuren), makkelijk in onderhoud, hard en toch comfortabel én geschikt voor vloerverwarming. Het is allesbehalve een kwetsbare vloer, je zult dus niet snel krassen gaan krijgen en zien.

Ontdek onze vinylvloeren

Eenheid in huis qua kleur en materialen

Algeheel plaatje

Liza heeft van het hele interieur een plaatje gemaakt. Je ziet veel hout, zeker in de keuken. Ook komen de mooie kleuren waar Wanda zo van houdt goed naar voren. Zie die bank met dat kleed!! Mooie kleur op de muur, stoere meubels en al met al een hele fijne plek om te wonen!

Tot slot

Een nieuw begin in het huis, waar ze met de grote basiselementen (vloer én keuken) zeker veel gaan genieten. En nu copy-paste naar mijn huis Liza, ik wil ook!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?