Aflevering 11 - Haarlem

In deze aflevering
Datum
november 2021
Opdrachtgever
Robert-Jan & Tewatha
Ruimte
Trap, Hal
Producten
Trappen

Je vergeet hem zo snel; de trap en zeker in de hal. Door traprenovatie maak je er een ware eyecatcher van! Mooi en strak en met verlichting. Hebben!

How it started

De hal. Een ruimte waarin je niet lang verblijft en die daardoor snel vergeten wordt. Dat kan toch anders? Dat moeten ze in Haarlem ook gedacht hebben! Want in het huis van Robert-Jan & Tewatha kon de hal wel een upgrade gebruiken. Hoe pak je dat dan aan? En waar begin je dan? En vooral...wat zijn de mogelijkheden?

De hal

Natuurlijk doet een frisse kleur op de muur al een heleboel, echter de grootste verandering breng je aan door de trap eens flink onder handen te nemen. En daar heb je lekker veel te kiezen! Een trap wordt veel gebruikt. Het is daarom goed om te beginnen met de keuze waarmee je het wilt bekleden. En dat is niet alleen een kwestie van smaak, dit is óók afhankelijk van de samenstelling van je huishouden. Woon je alleen of met kleine kinderen? Bij dat laatste wil je waarschijnlijk graag stroeve treden of antislip aanbrengen. Dat kan allemaal. Wij bekleden jouw trap met bijvoorbeeld tapijt en met hetzelfde gemak ook met marmoleum of pvc.

En red je het niet meer met een nieuwe bekleding en heeft jouw trap wel iets meer verzorging nodig? Dan renoveren wij hem toch!

Ontdek traprenovatie

Traprenovatie kan ook bij Aanhuis.nl

Traprenovatie

Bij traprenovatie gaan we net een stapje verder. Wij verwijderen eerst de bekleding en herstellen de ondergrond. Als dit weer in orde is gebracht bekleden wij de trap, inclusief zij- en stootborden. Voor ons maakt het niet uit of je een open trap hebt, of een gesloten zoals hier in Haarlem. Ook niet als de ondergrond van je trap van hout, beton of metaal is. En als jij dat wilt dan maken wij er een eyecatcher van!

En wat vind je van de verlichting in de trap bij Robert-Jan & Tewatha? Wat een uitstraling krijgt de trap hiermee! Sfeervol en super veilig natuurlijk. Iets voor jou?


Tot slot

Heb je dit altijd al gewild en is dit echt iets voor jou? Bekijk dan al onze traprenovatie opties en kom langs in onze winkel!

Bezoek onze winkel
Bo
Geschreven door Bo
Geschreven door
Bo
Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?