Aflevering 7 - Baarn

In deze aflevering
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
Koen & Anneloes
Ruimte
Woonkamer
Producten
Stalen deuren, Kasten

Ruimten scheiden en lichtinval behouden? Dat kan! Maak gebruik van stalen deuren en als je dan toch bezig bent; plaats een kast op maat!

How it started

Wat doe je als je beneden de woonkamer wilt scheiden van de keuken en de eetkamer waar de kids ook vaak spelen en knutselen? Dan plaats je deuren. Maar wat als je de woonkamer lekker licht wilt houden? Dan plaats je stalen deuren! En als je helemaal slim bent zorg je direct voor lekker veel bergruimte. Hoe? Dat laten we zien in Baarn!

Stalen deuren

Door de woonkamer en de eetkamer te scheiden met een stalen deur, creëer je zeeën van licht en toch ook twee af te sluiten vertrekken. Handig als de kids televisie willen kijken en jij aan de eettafel wilt werken. In Baarn is het helemaal fantastisch opgelost door ook een stalen deur van de eetkamer naar de hal te plaatsen. Hierdoor heb je eenheid in de inrichting. Wij zijn fan!

De voordelen

Welke voordelen hebben stalen deuren? Behalve dat ze echt mega fantastisch zijn, komt er veel daglicht binnen doordat in de deuren veel glas verwerkt zit. De kamers lijken hierdoor ruimtelijker én blijven toch verbonden met elkaar. En er is zoveel keuze! Want stalen deuren zijn er in verschillende uitvoeringen. Je kan er voor kiezen om ze in je bestaande kozijnen te plaatsen of dat je beiden vervangt. Je kan dus alleen een deur plaatsen maar ook een complete pui, beetje afhankelijk van jouw situatie. Wil je een enkele deur of dubbele, wil je dat de deur naar één kant draait of naar beide kanten? Wil je een loftdeur? Hoeveel glas wil je? Verdeeld in gelijke vlakken en 1 ruit of 4? Hoe dan ook; we leveren ze op maat.

Wij adviseren je graag, jij maakt de keuze, wij meten en monteren. We nemen je hierbij alles uit handen zodat jij fijn kan genieten!

Ontdek onze stalen deuren


Helemaal gek van stalen deuren!

Kast op maat

En heb je die kast gezien? Een kast op maat zorgt voor veel opbergruimte en is nog een pareltje om te zien ook. Er valt zoveel te kiezen bij een kast op maat. Niet alleen de vorm of de kleur, ook de keuze in deuren en accessoires is enorm. Wil je een kast onder de schuine kant of in het verloren kamertje? Dat kan! Of ga je voor een kast op maat waarin je wasmachine en droger verwerkt worden of wil je liever een half open kast waarin een televisie of een speelplek voor de kids verwerkt zit zoals in Baarn? Alles kan! Met planken of ingebouwde verlichting, met of zonder deuren en in alle kleuren.

Overweeg je een kast op maat? Kom dan langs in onze winkel en bespreek je wensen, kies de mogelijkheden en wij plaatsen het voor je!

Bekijk onze kasten op maat

Tot slot

Wil jij dit ook? Mooie stalen deuren, of een kast die volledig voor jou op maat is gemaakt. Kom dan langs bij Aanhuis.nl en we helpen je!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!