Aflevering 3 - Amsterdam

In deze aflevering
Datum
maart 2021
Opdrachtgever
Margriet & Piet Jan
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie, Vouwgordijnen, PVC vloeren, Vloeren, Vloerverwarming

Rust & warmte, dat is zeker terug te vinden in het huis van Margriet & Piet Jan. Benieuwd hoe Marianne dat heeft gedaan? Lees en bekijk ’t bij ons!

How it started

Yin en Yang bij hun eigen yogascholen, maar in huis is die evenwichtigheid slecht te vinden. Alles was rood, oud en niet smaakvol in het authentieke appartement van Piet Jan & Margriet. Tijd om na al die jaren weer eenheid en sfeer in het huis te brengen, inclusief een plek voor meditatie en yoga. Gelukkig kan Marianne, stylist van vtwonen, wonderen verrichten en heeft van het huis weer een heerlijke warme plek gemaakt. Met de smaken die weer compleet samenkomen. Geniet je weer even mee?

PVC vloer

De oude kersenhoutenvloer had zijn mooiste tijd wel gehad. Daarom heeft Marianne gekozen voor een pvc vloer in een lichte houtlook (LayRed Laurel Oak 51282). De lichte vloer ‘verlicht’ gelijk de kamer en het is een veel betere basis om mee te werken dan een donkere vloer. De vloer is geheel door gelegd in de hal voor meer eenheid. De pvc vloer is geluid isolerend en zeer geschikt voor vloerverwarming. Zeg je nu vloerverwarming?

Bekijk onze PVC vloeren

De lichte vloer 'verlicht' gelijk de kamer!

Vloerverwarming

Jazeker, vloerverwarming. Bij een nieuwe vloer hoort tegenwoordig ook vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming welteverstaan. Marianne heeft gekozen voor elektrische vloerverwarming die je kunt bedienen via je smartphone. Door het gebruik van elektrische folie laat de vloer de warmte direct door naar de kamer. Dat verwarmt de ruimte gelijkmatiger en je bespaart ook op gas. Ook een voordeel van vloerverwarming is dat je geen radiatoren meer hebt. Dat staat mooier én je hebt weer meer ruimte. Nog een voordeel voor Margriet en Piet Jan, je kan er comfortabel yogaoefeningen op uitvoeren.

Ontdek elektrische vloerverwarming


Vouwgordijnen

Stiekem best trots dat we met Aanhuis.nl deze aflevering mochten helpen met zoveel mooie producten. Want die vouwgordijnen in de woonkamer? Ook van ons! Het zijn de vouwgordijnen van ByZum, Fine. Ze passen qua kleur bij het huis en door het linnen stofje geeft het een natuurlijke uitstraling. En door de transparantie zorgt het voor licht en rust.

Bekijk onze vouwgordijnen

Tot slot

Ben jij nu ook toe aan een nieuwe (warme) vloer? Maak dan een afspraak met een Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. Daar nemen we alle tijd voor je om de mooiste vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten enz enz met je uit te zoeken. Tot snel!

Bezoek onze winkel

Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!