Aflevering 12 - Rotterdam

In deze aflevering
Datum
december 2020
Opdrachtgever
Esther & Raymond
Ruimte
Woonkamer, Slaapkamer, Eetkamer
Producten
Raamdecoratie, Gordijnen, Vouwgordijnen

Een grote en kille kamer gezellig maken? Kunnen wij; door iets voor de ramen te hangen? Dat maakt je nieuwsgierig hè ;-) Kom maar snel kijken dan!

How it started

Mag ik eerst iets zeggen? Wat een ontzettend gaaf huis hebben Esther & Raymond. Zelfs al voor de make-over. Maar eerlijk is eerlijk, nu is het nog beter. Want Marianne is langs geweest in Rotterdam en heeft het prachtige herenhuis nóg beter gemaakt.

Probleem van het kunstzinnige dichtersstel zijn de hoge plafonds. Hoe krijg je het gezellig als de ruimte de lucht in gaat? Uitdaging één die Marianne met beide handen heeft aangepakt. Net als het combineren van de 2 verschillende smaken. Een Arty vibe met hippie & vintage stijl voor Esther en de moderne, strakke en klassieke smaak van Raymond.

Het was kil, met de nadruk op was. Met de mooie zachte kleuren, de fijne stoffen en meubels en de kleine (grootse) verrassingen in het interieur (zoals het behang en het gekleurde plafond), is het huis écht leefbaar. Een fijne plek om thuis te komen. Kunstig zelfs en dat past toch perfect bij dit stel? Zelfs de slaapkamer is erbij gepakt.

Vouwgordijnen

Weet je wat een kille kamer gelijk minder kil maakt? Iets voor je ramen. Door iets voor je ramen te hangen maak je je kamer gelijk wat knusser. Daarom heeft Marianne ook gekozen voor warme vouwgordijnen. Warm als in kleur en qua stof. De vouwgordijnen van de Cachet collectie van Holland Haag in de kleur sand (220148) passen perfect voor de hoge ramen. Het haalt gelijk een stuk warmte naar binnen. Vouwgordijnen hebben het vermogen je huis een tikkeltje gezelliger te maken. Zie maar: knus toch?

Bekijk onze vouwgordijnen


Weet je wat een kille kamer gelijk minder kil maakt? Iets voor je ramen.

Gordijnen

Aan de achterkant heeft Marianne gekozen voor een ander soort warmte voor je ramen. Met de inbetween gordijnen van Cachet, kleur Seoul Oyster (219072) laat je de hoogte nog goed zien, maar maakt het de kamer een stuk gezellig. En de kleur past perfect bij de nieuwe meubels. Nog een voordeel van gordijnen? Ze houden de warmte binnen en dat is met de opkomende kou van deze winter wel echt nodig.

Ontdek onze gordijnen

Gordijnen slaapkamer

En als kers op de taart heeft Marianne ook de gordijnen in de slaapkamer aangepakt. Hier is gekozen voor gordijnen van de Aanhuis collectie, de Denver Dusty Pink. Een iets dikkere gordijn die de kamer mooi warm en donker maakt. De kleur past perfect bij de verdere inrichting. Wat zullen Esther & Raymond weer lekker slapen?


Tot slot

Zoek jij ook meer knusheid of warmte in je woonkamer én slaapkamer? Vergeet dan je raamdecoratie en gordijnen niet. Scheelt écht, geloof me maar: je hebt het hier al wel gezien!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!

Durf het eigenlijk niet te zeggen, maar dit is mijn all-time-favourite. Allereerst is het Frans die weer mag toveren met zijn styling en ten tweede is het een ruimte waar je alleen van kan en mag…
Weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kreeg gelijk een vakantiegevoel na het zien van deze aflevering. Wát een warmte zit er in het compleet gerestylede huis van Regina & Yvonne uit Krommenie. En…
Doe maar die vloer, die raamdecoratie én die kast alsjeblieft. Zonder tasje, alleen wel met Eva!