Wat kost het laten leggen van een pvc vloer

Heb jij een fantastische pvc vloer gezien? Wij snappen dat je graag de kosten inzichtelijk wilt hebben, vooral in deze tijd! Aanhuis.nl helpt je graag verder.

Offerte pvc vloer kosten

Omdat je precies wil weten hoeveel de pvc vloer kost adviseren wij je niet alleen rond de mooiste betonlook of houtlook pvc vloeren. Kom de vloerstalen in de showroom bekijken, loop over de stalen heen en voel het oppervlak. Heb je een watervaste pvc vloer nodig voor je badkamer? Of wil je zeker weten of jouw favoriete pvc vloer geschikt is voor een levendig gezin of je liefste viervoeter of huisdier? Wij baseren de keuze op jouw woonstijl en woonwensen. En de prijs per m2 van je pvc vloer nemen wij mee in de offerte.

Voor de offerte is het belangrijk hoeveel vierkante meter vloer je nodig hebt. Alle materialen en de kosten daarvan zie je ook in de offerte staan, de kosten voor de ondervloer als dat nodig is, en ook het egaliseren. En uiteraard de manuren, stel dat je ervoor kiest om de pvc vloer te laten leggen.

Ontdek onze pvc-vloeren

Wat kost een pvc vloer inclusief leggen?

Aan de ene kant heb je de vierkante meters, de prijs van de pvc vloerplanken of pvc vloertegels, een ondervloer, het egaliseren, materiaal en de manuren. En aan de andere kant maakt het uit wat voor pvc vloer je kiest. Een pvc klikvloer bestaat uit planken die middels klikverbinding met elkaar verbonden worden. Kies je voor een pvc dryback vloer? Dan worden de planken of tegels van deze pvc vloeren vastgelijmd op de ondergrond. Het is makkelijker om een klik pvc vloer te leggen, dat doe je misschien nog zelf. Maar bij een plak pvc vloer kiezen de meeste mensen ervoor om de vloer te laten leggen door onze vakmensen. Afhankelijk van het soort pvc vloer dat je kiest, vallen de kosten dan ook anders uit.


Wat kost een visgraat pvc vloer?

Wil je iets extra’s en kies je daarom voor een van de populaire vloerpatronen, zoals een brede visgraat? Een vloer met patroon laat je het liefst leggen door vakmensen, want bij patronen zit er meer tijd in het leggen van de voerplanken. Hierdoor zijn er iets meer manuren nodig. Geen probleem, onze vakmensen schatten dit goed in en hier houden wij dan ook rekening mee bij het opstellen van de offerte. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs voor een nieuwe visgraat, betonlook of houtlook pvc vloer? Kom naar de winkel voor inspiratie en advies.

Bezoek onze winkel

Een pvc vloer is prachtig, maar past het wel binnen het budget? Daar helpt Aanhuis.nl je graag bij!

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief