Aflevering 6 - Dordrecht

In deze aflevering
Datum
oktober 2021
Opdrachtgever
Dennis & Desidera
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Hal
Producten
Raamdecoratie, Horizontale jaloezieën, PVC vloeren, Tapijt, Vloeren

‘Gelaagde elegantie’: dat krijg je zeker met de warme eikenkleur Moduleo pvc-vloer in combinatie met het tapijt in de ‘zitkuil’. Echt een luxe en elegante inrichting uit het brein van Eva! Hoe vind jij het eindresultaat? Bekijk alles hier!

How it started

Een starterswoning waar ze veel aan hebben verbouwd. En nu, na 11 jaar verbouwen, is het tijd voor de inrichting. Ze zijn ‘verbouwingsmoe en zoeken rust en eenheid. Maar ja één probleem. Zij houdt van licht, hij van donker. Hoe gaat stylist Eva dat combineren? En waar heeft ze ons voor ingeschakeld? Je ziet hier natuurlijk hier!

Een klushuis was het, maar na 11 jaar is het inmiddels wel af. Ze hebben zelfs een zwembad in de tuin... Maar echt thuis voelen ze zich nog niet. De inrichting is echt nog niet wat ze willen. Volgens Eva staat het ook te vol met logge meubels, alles is te grof. Ook zijn de contrasten te groot en mist het rust en eenheid. Oftewel, er is geen verfijning. De hardheid moet eruit en dat kan door meerdere lagen kleur en materialen toe te voegen. Eva noemt de stijl die ze gaat toepassen dan ook ‘Gelaagde elegantie’. De leefkeuken met barretje hebben ze inmiddels al verplaatst naar de voorkant van het huis en heeft mega veel plekken om heerlijk te borrelen. Een prima uitgangspunt om het huis eenheid en rust te geven.

PVC vloer

Die basis voor de eenheid en rust zie je, zoals vaker bij vtwonen in samenwerking met ons, in de vloer. Bij Desidera & Dennis heeft Eva gekozen voor twee verschillende vloeren om het zitgedeelte als apart gedeelte te laten fungeren. Daarnaast is Dennis ook liefhebber van de zitkuil en optisch lijkt dat nu ook zo.

In de keuken en eetkamer ligt de warme eikenkleur Moduelo pvc vloer Classic Oak 24864. Deze onderhoudsvrije en krasvaste pvc vloer kan wel tegen een stootje én is zeer geschikt voor de al bestaande vloerverwarming. De vloer ligt in twee verschillende legpatronen door het opstapje naar de keuken.

Ontdek onze Moduleo pvc vloeren

Combinatie van licht en donker

Tapijt

Om een echte zitkuil te maken heeft Eva in de zithoek gekozen voor tapijt van Cotap (Boton kleur 0610 Mokka). Het tapijt is rijk en sfeervol en zorgt in combinatie met de pvc vloer voor een goede akoestiek. Iets wat er niet was door de oude tegelvloer. Het is een stuk tapijt en geen karpet wat zorgt voor een ruimtelijk effect en voor een optimale sfeer in de luxe zithoek. Toch wel weer gaaf om te zien, tapijt in de woonkamer, dat zie je bijna nergens meer.

Bekijk ons tapijt

Jaloezieën

Voor nog net iets meer rust en eenheid, ook in combinatie met de vloer, heeft Eva Bamboe jaloezieën van onze Aanhuis collectie gekozen (kleur 1523). Leuke van de jaloezieën is dat je zo mooi met het licht kan spelen.

Ontdek onze jaloezieën

Tot slot

Gelaagde Elegantie is zeker gelukt hier! Luxe meubels, gelaagd behang van Eijffinger met hier en daar een glansje. Echt een uitstraling waar Desidera & Dennis naar op zoek waren. Ze vinden het in ieder geval fantastisch en hebben nu exact wat ze wilden. Eva weet wel hoe het moet, smaken combineren!

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!