Aflevering 6 - Amersfoort

In deze aflevering
Datum
maart 2020
Opdrachtgever
Willeke en Michael
Ruimte
Woonkamer
Producten
Raamdecoratie

Hai favoriete interieurspotters. Wat blijft het toch heerlijk om bij mensen naar binnen te loeren. Hands up voor programma’s als deze: vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Theetje erbij gepakt? Mooi! Want het is weer tijd om je bij te kletsen over de make-over van vtwonen. Dit keer bij Willeke & Michael waar Fietje haar magic weer heeft laten zien. Zij heeft van een ratjetoe van stijlen en meubels weer één geheel gemaakt. Maar hoe?

Rust en eenheid

Gewoon simpel, door meer eenheid, rust en functionaliteit in de langwerpige kamer toe te passen. Zo heeft Fietje gekozen voor een mooie groene basis op de muur. Met de bank in dezelfde tint ertegenaan krijg je gelijk rust en eenheid. En die kleur heeft ze in diverse tinten weer terug laten komen. Een combinatie van diverse stijlen, want groen past overal bij en toch met een stoer tintje (oooh die deur, wauw!!)

Rolgordijnen

Natuurlijk waren wij er ook bij, alleen iets meer achter de schermen. Heb je die rolgordijnen gezien?? Jaja, van ons! En heb je ook gezien wat ze kunnen? Precies: je kan ze elektrisch bedienen. Ideaal hè? Je kan ze apart instellen (dus de linker helemaal omhoog en de rechter helemaal oplaag) of juist allen gelijk. En weet je je ritme al een beetje? Stel dan diverse scenes in. Om 07:00 uur de boel omhoog, rond etenstijd op de helft en als je op de bank gaat hangen, zo rond half 8, helemaal dicht. Dan hoef je zelf niet eens op knopjes te drukken. Het leven wordt steeds gemakkelijker, echt mensen!

Bekijk onze rolgordijnen

Meer gemak met de elektrische rolgordijnen van Aanhuis.nl

Rust voor de ramen

Deze rolgordijnen van de Aanhuis collectie (kleur 7091) geven naast warmte, sfeer, zonwering en privacy ook rust. Je hebt meer eenheid voor je ramen. En meer eenheid is ook meer rust. Daar was Michael wel naar op zoek. Toch fijn dat we hem ook nog een beetje hebben kunnen helpen!

Tot slot

Meer weten over elektrisch bedienbare raamdecoratie en/of gordijnen? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel. In tijden als deze heb je zelfs de mogelijkheid om een geplande afspraak te maken zodat jij de zekerheid hebt dat je alleen in de winkel bent.

Bezoek onze winkel
Gemma
Geschreven door Gemma
Geschreven door
Gemma

Inspiratie vind je overal! En daarom is het heerlijk om daarover te schrijven. Of het nu over vtwonen is, een blog over trends, die gave kasten die we hebben of over 1 van onze topmerken. Ga er maar vanuit dat ik daar een inspirerend verhaal van kan maken!