Verschil Moduleo en Therdex vloeren; wij leggen het uit

Pvc vloeren zijn een zeer bepalend sfeerbeeld in ieder woonomgeving. Het gebruik van de pvcvloer is daarentegen wel van cruciaal belang voor welke pvc vloer je kiest. Bij veel gebruik moet er bijvoorbeeld worden gelet op de slijtlaag, zodat de vloer langer houdbaar blijft. Maar wanneer past een vloer nou echt bij jouw gebruik? Er zijn verschillende kwalitatieve vloerenleveranciers, maar wie is nou waar goed in? Wij vertellen je graag meer over de voordelen van Moduleo- en Therdex vloeren.

Waarom een vloer van Moduleo?

Een kwalitatieve en luxueuze pvc vloer, zeer duurzaam geproduceerd en voorzien van innovatieve technologie. De vloeren van Moduleo zijn naast haar schoonheid zeer gebruiksvriendelijk. De pvc vloeren zijn vlek- en slipbestendig, waterbestendig en geluidsabsorberend. Voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken een ideale oplossing.

De collectie vloeren van Moduleo biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, maar ook met een zeer natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Verkrijgbaar in verschillende diktes en voorzien van een extra slijtlaag zijn het échte alleskunners. De pvc vloeren voldoen aan diverse certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieu praktijken.

De vloeren worden zeer duurzaam geproduceerd en bevatten de helft aan gerecycled materiaal. Tijdens een zeer duurzaam product proces met energie afkomstig van het eigen windmolenpark is de vloerenleverancier Moduleo erg milieubewust bezig.

Ontdek Moduleo vloeren


Waarom een vloer van Therdex?

Therdex PVC vloeren zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Maar het grote voordeel van deze vloer is dat deze wel onderhoudsarm is. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd doordat deze pvc vloeren voorzien zijn van een harde PU laag. Daarnaast voldoen de Therdex pvc vloeren zeer milieuvriendelijk.

Een ander positieve eigenschap van een pvc vloer is de demping van het loopgeluid. Bij nieuwe vloeren in een appartement is dit tegenwoordig zelfs een vereiste, maar in elke woning is het natuurlijk een bijdrage aan het wooncomfort. De vloeren van Therdex dempen het geluid met ca. 5 decibel.

Ontdek Therdex vloeren


Nog meer redenen om te kiezen voor Therdex

In combinatie met vloerverwarming of in vochtige ruimtes, deze pvc vloeren van Therdex zijn toepasbaar in bijna alle ruimtes. Van woonkamer tot keuken en van showrooms tot klaslokalen, voor zowel woonruimtes als projectmatig gebruik is Therdex de ideale vloer.

Een unieke eigenschap die ervoor zorgt dat deze vloeren zo gewild zijn, is de toplaag. Een dikke toplaag tot wel 0.55 mm, afgewerkt met een matte lak. Dit maakt het een ultrasterke vloer, zonder dat dit tekort doet aan de look en het gevoel van een echte houten vloer. En om er zeker van te zijn dat je een kwalitatief goede vloer laat leggen, garandeert Therdex de kwaliteit van de vloer tot wel 15 jaar bij normaal gebruik.

Ook niet onbelangrijk, de vloeren van Therdex zijn voorzien van bio-weekmakers en dus ftalaatvrij. Bio-weekmakers zijn, in tegenstelling tot de reguliere weekmakers, onschadelijk voor mens en omgeving. Bovendien zijn deze bio-weekmakers biologisch afbreekbaar en dat maakt deze vloer een mooi én ecologisch verantwoord product.

Beleef en ontdek de verschillende voordelen van onze topkwaliteit vloerenmerken zoals Moduleo en Therdex in één van onze winkels bij jou in de buurt. Met welk merk vloer kom jij thuis?


Moduleo of Therdex? Weet jij het al?

Demi
Geschreven door Demi
Geschreven door
Demi

Gek op alles wat met interieur te maken heeft! Ik neem je graag mee in de wondere wereld van vtwonen, maar vertel je ook meer over de laatste trends op het gebied van raamdecoratie of wat vloerverwarming en een nieuwe vloer wel niet voor jouw huis kunnen doen. Lees je gezellig mee?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief